Računalništvo, telefonija
26.11.2018 13:24
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Premium tiskalniki serije Zebra ZQ600

Zebra Techologies, vodilna na trgu mobilnih računalnikov, čitalcev in tiskalnikov nalepk, je predstavila serijo premium tiskalnikov nalepk in računov – ZQ600. Zasnovana z namenom, da pomaga podjetjem do večje produktivnosti in učinkovitosti v skladišču, v trgovini ali na terenu, gradi na uspehu milijonske prodaje serije tiskalnikov Qln.
Premium tiskalniki serije Zebra ZQ600
Premium tiskalniki serije Zebra ZQ600

Mali in veliki brat, ZQ610 ter ZQ620, ponujata nešteto možnosti, da terenska ekipa ali delavci v trgovini in skladišču postanejo bolj agilni in se hitreje odzivajo na potrebe, saj lahko v trenutku natisnejo nalepke za blago ali račune, na mestu samem. Ustvarili so dve različni zasnovi serije ZQ600, ki ustrezajo potrebam različnih trgov. Črni dizajn za maloprodajne in skladiščne potrebe ter sivo-beli model, ki je namenjen uporabi v zdravstvu.

Privlačen zaslon in uporabniški vmesnik, kateri je izredno prijazen do uporabnika, ni samo moderno-eleganten, temveč zmanjša število ur uvajanja, saj jasno signalizira opozorila, stanje tiskalnika in napake za takojšnje reševanje težav. To pa ni vse. Funkcija “takojšnjega bujenja” vam bo zagotovila, da tiskalnik ne bo nikoli več spal na delovnem mestuu. Medtem, ko bo hitra povezljivost in varnost, kjerkoli in kadarkoli, omogočena z brezžično povezavo 802.11ac in Bluetooth 4.1.

Vrhunske zmogljivosti za oddaljeno upravljanje, vključno z ethernet-om, poenostavijo vse vidike upravljanja, od osnovne namestitve do nadgradnje programske opreme, kar omogoča najkvalitetnejši izpis.

Si tudi vi želite tiskati s premium tiskalniki? Za več informacij se obrnite na strokovnjake za tisk, podjetje Info-kod.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več