Računalništvo, telefonija
30.03.2020 16:20
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Partnersko sodelovanje Brother–Kofax

Čas je za zgodovinske spremembe - poenoteno upravljanje in zajem tiskanja s stopnjo varnosti dokumentov, ki je brez konkurence, prinaša visokokakovostno in celovito rešitev.
Partnersko sodelovanje Brother–Kofax
Partnersko sodelovanje Brother–Kofax

Brother International Europe je 24. marca letos oznanil partnerstvo s podjetjem Kofax®, ki zagotavlja integrirano rešitev na izbranih laserskih in brizgalnih modelih Brother. Namenske prodajne in tehnične ekipe podjetja Brother in ekipe njegovih partnerjev se bodo usposabljale za izvajanje Kofax ControlSuite in pomoč podjetjem pri uvajanju upravljanja, zaščite in urejanja dokumentov z enotnim upravljanjem tiskanja, zajemom in varnostjo dokumentov.

“Kofax je navdušen nad partnerstvom z Brotherjem,” pravi Chris Strammiello, višji podpredsednik prodajnih kanalov v Kofaxu. »Njihove večkrat nagrajene naprave za skeniranje in tiskanje ter naša vodilna programska oprema za varnost in avtomatizacijo bodo družno ponujale visokokakovostno, prepričljivo in celovito rešitev.”

ControlSuite je programska rešitev za upravljanje, zajem in zaščito dokumentov naslednje generacije, ki omogoča in poenostavlja centralno upravljanje in administracijo vsebine, ki se odvija prek mobilnih in namiznih naprav, e-pošte in tiskalnih tokov. ControlSuite tudi aktivno upravlja, varuje in ureja skoraj vse vidike distribucije dokumentov s tiskanjem, skeniranjem, usmerjanjem in shranjevanjem znotraj celotnega podjetja z različnimi kombinacijami hibridnih sistemov, tehnologij in naprav. To zagotavlja produktivnost brez primere za poenotene postopke tiskanja, skeniranja in delovnih procesov.

Bolj je verjetno, da bodo podjetja utrpela pomembne materialne izgube zaradi kršitev, povezanih z dokumenti, kot pa zaradi kršitve podatkov,” pravi Chris Marshall, direktor podjetja SMB Printing & Solutions. “Združljivost naprav Brother s ControlSuite rešuje temeljni izziv varnega upravljanja dokumentov, in sicer zagotavlja, da informacije pridejo v prave roke z enotno, poenostavljeno rešitvijo, ki zmanjšuje možnost napake in povečuje produktivnost.”

ControlSuite se dobro ujema z Brotherjevimi laserskimi napravami za manjša in srednje velika podjetja (SMB) in omogoča varno upravljanje in urejanje dokumentov, pri tem pa podpira skladnost s samodejnim ustvarjanjem revizijskih sledi, ki spremljajo dokumente ter način, kako in kdo do njih dostopa in jih uporablja.

“Za podjetja vseh velikosti ima IT, zlasti informacijska varnost, ključno vlogo pri urejanju dokumentov in skladnosti,“ pravi Jacqui Hendriks, vodja raziskav – Evropske rešitve za zajem, tiskanje in dokumentne rešitve pri IDC.” Pri implementaciji novih strategij upravljanja dokumentov morajo IT- strokovnjaki iskati rešitve, ki zagotavljajo varnost pri izpolnjevanju različnih in spreminjajoče se zahtev na delovnem mestu. Brother v partnerstvu s Kofaxom ponuja široko paleto varnostnih rešitev, s katerimi lahko podjetja usmerjajo svojo pot digitalne preobrazbe. Kofax je vodilni svetovni ponudnik na področju upravljanja naprav in tiskanja.

Paleta izdelkov Brother-Kofax ControlSuite bo na voljo v drugem četrtletju 2020.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več