Računalništvo, telefonija
28.07.2015 08:25

Deli z drugimi:

Share

PCplus računalniki z Windows 10 že takoj ob izidu!

Z veseljem vam sporočamo, da bodo osebni računalniki vodilne domače znamke osebnih računalnikov PCplus s prednameščenim Windows 10 na voljo že takoj ob izidu tega najnovejšega in pričakovanega Microsoftovega operacijskega sistema!
PCplus računalniki z Windows 10 že takoj ob izidu!
PCplus računalniki z Windows 10 že takoj ob izidu!

Z veseljem vam sporočamo, da bodo osebni računalniki vodilne domače znamke osebnih računalnikov PCplus s prednameščenim Windows 10 na voljo že takoj ob izidu tega najnovejšega in pričakovanega Microsoftovega operacijskega sistema! Ob izidu 29.7. obiščite spletno stran www.pcplus.si ali o novih računalnikih PCplus z Windows 10 povprašajte svojega lokalnega trgovca z računalniško opremo.

O Windows 10 je bilo prelitega že veliko elektronskega in običajnega črnila, zato naj izpostavimo le glavne prednosti za običajnega ali poslovnega uporabnika. V izboljšani obliki se vrača v Windows 8 manjkajoči in pogrešani Start meni, prihaja novi spletni brskalnik Microsoft Edge, več aktivnih namizij, elektronska pomočnica Cortana… Microsoft med drugim zagotavlja tudi, da bo Windows 10 najbolj varen Windows do sedaj.

In ne pozabite, vsi uporabniki PCplus računalnikov s prednameščenimi Windows 8 ali 7 imate eno leto možnost brezplačne nadgradnje na Windows 10!

PCplus je vodilna lokalna znamka osebnih računalnikov v Sloveniji, ki je na tržišču smo uspešno prisotna že več kot 15 let. PCplus računalnike lahko najdete pri vseh večjih trgovcih z računalniško ponudbo v Sloveniji. Podjetje Acord-92 kot lastnik blagovne znamke PCplus je edini OEM partner korporacije Microsoft v Sloveniji, kar dokazuje zaupanje v kakovost blagovne znamke. PCplus računalniki so namenjeni za domače uporanike, podjetja in javne ustanove. Za izobraževalne ustanove so na voljo tudi posebno ugodne licence. PCplus računalnike odlikujejo kakovostne komponente svetovno priznanih proizvajalcev, aktualne konfiguracije ter zanesljiv Privilege servis.

PCplus računalniki so CE certificirani in uporabljajo učinkovite komponente, ki so v skladu z najnovejšimi zahtevami o električni učinkovitosti računalniške opreme, kar dokazuje tudi Energy Star certifikat. Vaš računalnik v varčnimi komponentami porabi manj elektrike tako med delovanjem kot mirovanjem in občutno zmanjša tudi vaš mesečni račun za elektriko.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10