Računalništvo, telefonija
06.11.2017 11:12

Deli z drugimi:

Share

Pet nasvetov, ki prinesejo razliko

Ujemi svoj optimum s sistemom Sledenje.com
Ujemi svoj optimum s sistemom Sledenje.com

Podjetja, tako kot njeni zaposleni velikokrat spregledajo vrednost natančnega pregleda voznega parka. Razlog niti ni važen, saj je v vsakem primeru rezultat enak; slabša storitev, večji stroški in posledično slabše poslovanje. Kako se izogniti tovrstni situaciji?

Pri podjetjih z lastnim ali najetim voznim parkom, ne glede na dejavnost, je velik del uspeha vezan na dobro organiziranost in natančen pregled voznega parka. Pri podjetju Sledenje je naš osnovni cilj, da tovrstna podjetja seznanimo z orodji, ki jim pomagajo pri izboljšavi storitve voznega parka.

  1. Zagotavljanje službenih vozil zaposlenim. Obvladovanje terena je pomemben faktor uspeha in je mogoč le z ravno pravim številom vozil. Eden preveč, eden premal, v vsakem primeru izgubljate bodisi na račun odvizvnosti ali nepotrebnih stroškov.
  2. Zagotavljanje rednega servisiranja vozil. Varnost je v prometu zelo pomembna, kar je tudi prav. Reden servis vam pomaga, da se izognete nepotrebnim ukvaram na terenu, ki ne le ogrožajo varnost zaposlenih in sredstev na terenu vendar posledično vplivajo tudi na produktivnost in stroške.
  3. Ne varčujte pri pnevmatikah. Kompromisi pri kvaliteti pnevmatik se na dolgi rok nikoli ne obrestujejo. Hitrejša obraba pnevmatik, večja poraba goriva in nevarna vožnja, ki so rezultat pnevmatik slabše kvalitete, nevarnih okoliščin in večjih stroškov.
  4. Kako zmanjšati prevoženo kilometrino? Ustaljene navade nam velikokrat preprečijo, da se zavedamo kje vse bi lahko razdalje svojih poti optimizirali. Večje kot je število vozil, večja je potencialna razlika pri prihrankih.
  5. Znižanje porabe goriva – EKO varčna vožnja. Takoj po amortizaciji vozil je gorivo najvišji strošek kar se tiče voznih parkov. Analize, ki smo jih opravili do sedaj so pokazale, da lahko s primerno vožnjo le pri gorivu prihranite do 1000 EUR na eno vozilo.

V kolikor vaš pa zanima bolj podroben opis naših nasvetov pa preverite članek na blogu našega portala.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SLEDENJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SLEDENJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Podjetje Sledenje, informacijske storitve d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SLEDENJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več