Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

21.03.2020      8:00
Philips PDS

Philips PDS s svojo novo B-serijo zaslonov prinaša vrhunsko povezljivost za sestanke

Nova B linija profesionalnih zaslonov PhilipsNova B linija profesionalnih zaslonov Philips

Philips Professional Display Solutions najavlja lansiranje svoje popolnoma nove B-serije. Ta izjemno vsestranska profesionalna UHD serija televizorjev s certifikatom Google in Crestron je zasnovana tako, da izboljšuje sodelovanje v sejni sobi in prinaša nove ravni preprostosti pri deljenju in razporejanju vsebin v industriji hrane in pijače.

Na voljo v modelih velikosti 50”, 58”, 70” in 75”, v elegantni zasnovi s tankim črnim okvirjem, nova Philipsova B serija, z obsežno paleto namenskih možnosti in funkcionalnosti, odpira nove priložnosti za podjetja, ki želijo izboljšati in racionalizirati svoje digitalne komunikacije.

Zahvaljujoč moči sistema Android PCrestron povezljivosti in vgrajenemu Chromecastu, serija B omogoča varno brezžično skupno rabo vsebin na enem ali več zaslonih iz katere koli naprave BYOD (Bring Your Own Device) – od prenosnika do tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Tako niso potrebne nove aplikacije ali dodatna strojna oprema, kar zagotavlja uporabnikom preprosto deljenje vsebin in čistejšo brezžično namestitev, hkrati pa za podjetje odpravlja tveganje potencialne kraje podatkov.

Korporacije

Uporaba Philipsovih zaslonov serije B na poslovnih sestankih je preprosta. Udeleženci lahko uporabljajo Chromecast za brezžično povezavo z omrežjem na katerem se prikazuje zaslon serije B, kar jim omogoča varno, neovirano in takojšnje predvajanje vsebine, kot npr. predstavitev iz svoje naprave neposredno na zaslon. Google Chromecast je z več kot 55 milijoni uporabnikov ena najbolj priljubljenih svetovnih pretočnih naprav in najbolj univerzalna rešitev za brezžično predstavitev, ki je na voljo na trgu.

Poleg tega, da je serija B združljiva s sistemi Crestron, Extron in Neets IP control in na voljo z Crestron/Extron SX gonilniki, je opremljena tudi s funkcijo HDMI hotplug zaznave – za samodejno iskanje in odziv na uporabnikove aktivnosti, da lahko povežejo njihovo napravo preko enega od HDMI vhodov. Sodelovanje in aktivna udeležba sta ključni sestavini vsakega uspešnega sestanka. Tehnologija igra ključno vlogo pri doseganju tega in zahvaljujoč izjemni povezljivosti monitorjev serije B, skupaj z Google Chromecastom, omogoča priložnost za izmenjavo idej, ter da boste slišani in odigrali pomembno in aktivno vlogo na sestanku, kar še nikoli ni bilo lažje.

Hrana in pijača

Philipsovi zasloni serije B so tudi popolnoma opremljeni, da pomagajo organizacijam s hrano in pijačo ponuditi izboljšano rešitev za prikaz vsebine in sporočanje pomembnih sporočil strankam v njihovih procesih.

Opremljeni z najnovejšo Android P programsko opremo, omogočajo zasloni serije B takojšen dostop do številnih aplikacij in storitev, prek trgovine Google Play.

Z uporabo Philipsove nagrajene uporabniške rešitve CMND, imajo vodje IT-ja omogočeno popolno upravljanje in nadzor nad vsemi televizorji na daljavo, vključno s prikazom, odpravljanjem težav in posodobitvami - vse s pomočjo enega, za uporabo preprostega vmesnika.

Načrtovano ali priložnostno sporočanje je mogoče hitro ustvariti in prikazati, vključno z oglasi za prihajajoče športne in druge dogodke, spremembami menijev ali 2 za 1 promocije, kar optimizira in poveča priložnosti v danem trenutku.

Industrija hrane in pijače je izjemno hitro in nenehno spreminjajoče se okolje, zato je potrebna hitra reakcija, da bodo stranke ostale zadovoljne, zabavane in informirane. Načrtovanje promocij, internih oglasov ali celo ad-hoc improviziranih promocij je z zasloni serije B mogoče hitro in preprosto.

Prednosti uporabe monitorjev serije B na Androidu so ogromne. Z Google certifikatom imajo pri Philips Professional Display Solutions zagotavljen dostop do najnovejših razvojnih programov in izboljšav programske opreme. To pomeni tudi zagotovljeno podaljšano življenjsko dobo. Prihodnje posodobitve za Android bodo na voljo na obstoječih zaslonih serije B, stranke s starejšimi modeli pa bodo vedno prejemale najnovejše funkcije in ugodnosti.

Več informacij:

PC H.AND d.o.o., IOC Trzin, www.pchand.si/profesionalni-zasloni

Povezave:Philips, Pchand

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Avtonomni avtomobili očitno ne potrebujejo vo... 1
slo81a  |  če rabijo voznika tudi kabina ni potrebn...
Brezžično polnjenje, ki bo baterijo napolni v... 1
Nokia4ever  |  To bo škodljivo za baterijo!
Samsung že pripravljen na Android 11? 2
TechnoX  |  Samsung je med zadnjimi pri posodobitvah...
Očala Oculus Quest 2 VR niso pretirano draga 1
joe  |  Pr nas bodo okoli 500€ ker je standard p...