Računalništvo, telefonija
27.11.2020 10:13
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philipsova E-linija monitorjev za PC gaming razširja svoj portfelj z dvema novima monitorjema

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja dva nova monitorja iz popolnoma nove Philipsove E-linije za PC Gaming: monitor Philips 242E1GAEZ (23,8"/60,5 cm) in Philips 272E1GAEZ (27"/68,6 cm), potem ko je v začetku jeseni že predstavil monitorja Philips 242E1GAJ in Philips 272E1GAJ. Z po višini nastavljivim stojalom za čim večje udobje gledanja, ta dva nova modela združujeta funkcije, osredotočene na zabavo in ergonomijo, da zagotovita idealno izkušnjo gledanja.
Philips 272E1GAEZ
Philips 272E1GAEZ

Monitorji niso več samo orodje za preproste naloge, temveč “vsakdanji spremljevalec” za več dejavnosti, ki naredijo življenje enostavnejše in bolj prijetno. Novo lansirani monitorji predstavljajo popolno kombinacijo zelo cenjenih lastnosti med mladimi in samozaposlenimi, saj jih podpirajo tako v resničnem življenju za delo in učenje, kot tudi v virtualnem življenju za najbolj popolno zabavo: igranje iger, pri stiku z ljudmi na družabnih omrežjih, gledanju videoposnetkov in še veliko več.

Najboljša PC gaming izkušnja

Pri igranju iger niso dovoljeni kompromisi in noben igralec se ne bi smel zadovoljiti z manj. Vsako igranje mora biti podprto najboljše, kar je možno in čim bolj tekoče, z živimi in kristalno jasnimi slikami pa je lahko poudarek izključno na akciji. Monitorja Philips 242E1GAEZ in Philips 272E1GAEZ sta opremljena s tehnologijo AMD FreeSync Premium, ki zagotavlja visoko hitrost osveževanja, nizko kompenzacijo hitrosti sličic in nizko zakasnitev pri vseh igralnih sejah. Zahvaljujoč hitrosti osveževanja 144 Hz in hitremu odzivnemu času 1 ms (MPRT), ta dva modela ponujata hitro sliko brez zaostankov, ki bo igralcem omogočila, da dajo vse od sebe v igrah, kjer je hitrost ključnega pomena, kot so dirkaške, akcijske in strelske igre.

Zagotavljanje živopisnih vizualov

Projekcija slike je za nova monitorja Philips 242E1GAEZ in Philips 272E1GAEZ ključnega pomena, tako kot tudi za zabavo. Odlikuje ju tehnologija Ultra Wide-Color, ki zagotavlja širši barvni spekter, in prikazuje življensko-podobne slike, z bolj naravnimi zelenimi, svetlejšimi rdečimi in globljimi modrimi barvnimi odtenki. Na drugi strani, pa tehnologija SmartContrast zagotavlja bogate črne podrobnosti. Igralci lahko zdaj svoje vizualne elemente še bolj prilagodijo po lastni volji zahvaljujoč optimiziranemu načinu igre SmartImage, ki zagotavlja najboljše zmogljivosti.

Za vsako dnevno opravilo

Monitorja Philips 242E1GAEZ in Philips 272E1GAEZ imata VA LED zaslon, ki uporablja napredno večdomensko tehnologijo navpične poravnave za svetle slike in zagotavlja izjemno široke 178-stopinjske kote gledanja. Ta funkcija pomaga pri lažjem reševanju katere koli delovne naloge, pa tudi pri odličnem pogledu med brskanjem po spletu in pri delu z grafičnimi aplikacijami. Če dan običajno preživite pred zaslonom, imata ta dva monitorja ergonomske funkcije, ki vam bodo v pomoč: z nastavitvijo višine 100 mm in nagibom -5/20 stopinj boste zlahka našli svoj najudobnejši položaj; poleg tega vam bodo hvaležne tudi vaše oči, zahvaljujoč tehnologiji brez migetanja (Flicker-Free) in načinu zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue Mode).

Monitorja Philips 242E1GAEZ in Philips 272E1GAEZ bosta na voljo od konca novembra po priporočeni prodajni ceni 189 EUR in 239 EUR.

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

in pri pooblaščenemu uvozniku, prodajalcu in serviserju Philips monitorjev: PC H.AND d.o.o., IOC Trzin, www.pchand.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več