Računalništvo, telefonija
21.08.2012 14:03
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philipsu znova prestižni EISA nagradi za najboljši evropski in za najbolj zeleni televizor

Evropsko združenje za sliko in zvok (European Imaging Sound Association - EISA) je letos v (prenovljenem) tekmovanju za vrhunske dosežke v inovativnosti znova nagradilo Philipsova televizorja. Model 46PFL9707 iz Smart LED serije 9000 je Philipsu že deveto leto zapored prinesel nagrado za najboljši evropski LCD televizor 2012-13, model 55PFL6007 iz Smart LED serije 6000 pa že tretje leto zapored nagrado za najbolj ‘zeleni’ evropski televizor 2012-13.
Philipsu znova prestižni EISA nagradi za najboljši evropski in za najbolj zeleni televizor
Philipsu znova prestižni EISA nagradi za najboljši evropski in za najbolj zeleni televizor

Najboljši evropski televizor Philips 46PFL9707 iz serije Smart LED 9000 je žirijo EISE prepričal z vrhunskimi lastnostmi, ki zagotavljajo brezhibno delovanje in izjemno filmsko doživetje. Glede na lanski model je Philipsu uspelo kakovost slike dvigniti še raven višje, ki odslej zagotavlja še bolj čisto in jasno sliko.

Za izjemno kakovost slike sta predvsem zaslužni tehnologiji Moth Eye in napredna tehnologija za izvajanje lokalnih zatemnitev, ki skupaj zagotavljata bolj prijetno in očem prijazno gledanje. Filter “Moth Eye” skrbi, da je zaslon na televizorju neodseven, lokalna zatemnitev pa zagotavlja čistost barvnih odtenkov, še posebej temnih. Pri odločitvi o podelitvi nagrade za najboljši evropski televizor je žirijo še dodatno prepričala inovativna dodatna oprema, med katero sodijo očala 3D Flicker Free, ki ogled 3D vsebin zagotavljajo brez motenj ambientalne svetlobe in domiselni daljinski upravljalnik, ki za lažje upravljanje s storitvami Smart TV vključuje tudi tipkovnico.

Model 55PFL6007 iz Smart LED serije 6000, ki je Philipsu že tretje leto zapored prinesel nagrado v kategoriji za najbolj zeleni evropski televizor, pa je žirijo prepričal zaradi okoljske učinkovitosti in vrhunske tehnologije. Televizor uporabniku ponuja vso udobje storitev Smart TV, visoko kakovost slike tako v 2D kot 3D tehnologiji in velik zaslon (140 cm oz. 55 palcev) ob hkratni energijski varčnosti in sestavnih elementih, ki so prijazni okolju. Televizor je namreč namesto iz plastičnih delov izdelan iz aluminijevih materialov, ki jih je možno ponovno uporabiti.

Alain Perrot, komercialni zastopnik pri TP Vision je ob prejemu EISA nagrad dejal, da te njihovim zaposlenim pomenijo veliko, saj predstavljajo priznanje za njihov trud, ki ga neprestano vlagajo v oblikovanje inovativnih in trajnostnih televizorjev, da ti kar najbolje zadovoljujejo potrebe in želje potrošnikov na trgu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več