23.10.2018      11:10
Webicom d.o.o.

Ugodno spletno gostovanje

..Ko se odločite, da bi imeli svojo spletno stran, mora biti ta nekje shranjena. Tu lahko računate na spletno gostovanje, saj vam ta nudi spletni prostor za vašo spletno stran. Če pa ob tem želite zagotoviti še optimalno delovanje spletne strani, potem mora biti tudi ponudnik ustrezen..

Dober ponudnik spletnega gostovanja je tisti, ki strojno opremo nenehno posodablja, menja in dodaja tako, da storitev spletnega gostovanja deluje hitro, brezhibno in neprekinjeno. Zahteve, ki jih imajo posamezniki, se seveda razlikujejo od tistih, ki jih imajo podjetja, zato je tudi ponudba nekoliko drugačna. Dejstvo pa je, da lahko pri podjetju Webicom d.o.o. zagotovijo ene najboljših storitev spletnega gostovanja, saj imajo najboljšo strojno in programsko opremo ter certificirane lokacije v Ljubljani in Mariboru.

VPS gostovanje
Napredno VPS gostovanje je namenjeno bolj naprednim uporabnikom. To se izvaja na strežnikih v Sloveniji. Strežniki so v prostoru, ki je brez prahu, ima fizično in tehnično varovanje ter nameščen protipožarni sistem. IT omara z njihovimi strežniki je še dodatno pod ključem. Stavba je grajena protipotresno in protipoplavno.

VPS gostovanje vključuje 24-urno podporo sedem dni v tednu, eno izmed najboljših nadzornih plošč na svetu, 24-urni monitoring sedem dni v tednu in najboljše omrežno povezovanje v Sloveniji. Poleg tega poslovni uporabniki s tovrstno ponudbo privarčujejo, saj jim ni treba vlagati v strojno opremo in ni jim treba plačevati elektrike. Na ta način lahko veliko prihranijo, saj odpade nakup lastnega strežnika ter njegovo vzdrževanje na lastni lokaciji.

Klasično spletno gostovanje
Klasično spletno gostovanje je primerno tako za fizične kot poslovne uporabnike, in sicer od postavitev spletnih strani do elektronske pošte. Paketi podjetja Webicom so namreč primerni za spletno gostovanje vseh vrst skript kot so Wordpress, Joomla, forumi, trgovine ter vse, kar je narejeno na osnovi programskih jezikov html, php in mysql, predvsem pa so tako veliki, da vam lahko služijo tudi za arhiviranje podatkov in podobno.

Zelo pomembno pa je, da se zavedate tudi kako pomembni so varnostni arhivi oziroma backupi. Pri njih imate na voljo do 14 dni varnostnih arhivov za nazaj za vsak dan posebej. Povrnete lahko le eno datoteko, bazo ali en elektronski predal enostavno, elegantno in hitro. Če pa si strežnik postavite sami, imate v primeru težav lahko ogromno dela. Enako seveda drži tudi v primeru, ko je treba kaj posodobiti ali spremeniti. Pri ponudnikih kot je Webicom pa to poteka zelo gladko in je v celoti opravljeno s strani ponudnika. Najem takšne storitve pri Webicomu pomeni, da ima stranka v primeru težav na voljo tako brezplačno podporo kot tudi plačljivo dodatno podporo, tako da se lahko pri vsakem problemu oziroma težavi obrne na njih.

Tu velja izpostaviti še storitev brezplačne selitve strani in 15-dnevno jamstvo. Če imate že gostovanje Cpanel, vam vse brezplačno preselijo na njihove strežnke, v kolikor pa po 15 dneh ne boste zadovoljni z gostovanjem, vam vrnejo denar. Prepričani  so, da vam te garancije ne bo treba uveljaviti.

Več informacij o VPS in klasičnem spletnem gostovanju je na voljo na spletni povezavi www.webicom.net/gostovanje/spletno-gostovanje.

Registracija domen
Registracija domene je zelo pomembna odločitev, zato je to delo bolje prepustiti strokovnjakom. Pri podjetju Webicom bodo brez težav ugodili vsem vašim potrebam in pričakovanjem. Postopek iskanja in registracije je enostavno in ga lahko opravite na spletni povezavi www.webicom.net/registracija-prenos-domen.

Pri tem je treba izpostaviti tudi to, da je podjetje Webicom registrar za več kot 40 domen za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimajo, jim morate le poslati povpraševanje in jo bodo uvrstili na seznam. Poleg tega nudijo še varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, ki to omogočajo.

Zakaj torej domeno registrirati pri podjetju Webicom? Za to obstajajo štirje ključni razlogi, in sicer enostavna in avtomatizirana registracija, širok nabor končnic, brezplačni sistem WHOIS in nizka cena registracije. Več o njihovi ponudbi si lahko preberete na njihovi spletni strani www.webicom.net.

Povezave:Webicom

Kateri spletni brskalnik najraje uporabljaš?

Najbolj popularni spletni brskalniki leta 2018

Samsung stavi vse na novi One UI 4
janez123sins  |  Novinar je izpustil par pomembnih podatk...
Samsung stavi vse na novi One UI 4