Računalništvo, telefonija
08.11.2018 15:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung podaljšal garancijo na izbrane UHD in QLED TV modele

Promocijska kampanja poteka do konca letošnjega leta in omogoča podaljšano garancijo na izbrane UHD in QLED TV modele, izdelane leta 2018 (serije N), ter v primeru učinka »vžgane slike« na zaslonih televizorja QLED TV (serije N).
Samsung podaljšal garancijo na izbrane UHD in QLED TV modele
Samsung podaljšal garancijo na izbrane UHD in QLED TV modele

Zahvaljujoč izjemni kakovosti slike, odličnemu kontrastu in naprednim zmogljivostim SMART TV platforme, ki je prejela številna priznanja strokovne javnosti, je Samsung zadnjih 13 let vodilni proizvajalec televizorjev.


Da bi uporabnikom olajšali življenje, je Samsung znotraj svoje zadnje promocijske kampanje podaljšal garancijo na izbrane UHD in QLED TV modele, izdelane 2018 (serije N), na 5 let. Medtem ko Samsung kupcem QLED TV (serije N), v primeru učinka »vžgane slike« na zaslonih televizorja (angl. burn-in effect) omogoča 10-letno garancijo.


Kupci izbranih UHD in QLED TV lahko ugodnosti podaljšane garancije uveljavljajo od 1. oktobra do vključno 31. decembra 2018.


Za pridobitev ugodnosti je potrebno izdelek registrirati na spletni strani www.samsung5letgarancije.si. Na strani je objavljen tudi podroben seznam naprav, dodatne informacije pa lahko pridobite s klicem na +080 697 267.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več