17.01.2018 12:41

Podjetniški Kikoff– Spletne platforme z Omisli.si, Beeping.si in Kuponko.si

V Kištarterju konec meseca pripravljajo podjetniški klepet na temo spletnih platform. Gostje večera bodo ustanovitelji platform Omisli.si in Beeping.si ter portala Kuponko.si

Kuponko.si– Denis Potočnik

Denis je ustanovitelj največjega spletnega portala za skupinsko nakupovanje v Sloveniji, znanega pod imenom Kuponko.si. Portal Kuponko.si je ravnokar prodal in se posvetil novim spletnim projektom, med njimi:: Promokode.si, Mediastar – Vesolje speltnih trgovin, Fundacija Zaokroži in doniraj.

Omisli.si-Martin Korenjak

Omisli.si pametno povezuje ponudnike in iskalce različnih storitev. Za Omisli.si stoji izkušena ekipa, ki je do danes posredovala že preko 25.000 strank več kot 5.000 podjetjem. Preko Omisli.si so iskalci in ponudniki sklenili za preko 712.000 EUR poslov. Njihova misija je pametno povezati lokalne ponudnike storitev, ki jim zaupamo, s preverjenimi iskalci znotraj platforme Omisli.si.

Beeping.si– Jan Dobrilovič

Beeping je spletna platforma, ki omogoča enostavno naročanje predhodno preverjenih in usposobljenih čistilcev za dom. Rešuje težave lastnikov in najemnikov nepremičnin, Airbnb gostiteljev, kot tudi čistilcev, ki so danes zaradi delovanja na črnem trgu omejeni pri trženju svojih storitev Storitev je v Sloveniji zaživela lani spomladi, danes ima že 2500 registriranih uporabnikov in beleži v povprečju 30-odstotno mesečno rast naročil. Letos so svoje poslovanje razširili že na Hrvaški trg.

Dogodek je brezplačen.

Prijave:

– spletna stran: http://kikstarter.si/event/kik-off-spletne-platforme-z-omisli-si-beeping-si-in-kuponko-si/

– Facebook: https://www.facebook.com/events/1987120884903272/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KIKštarter KAMNIK
Za več informacij so vam na voljo pri KIKštarter KAMNIK

KIK Štarter Kamnik logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KIKštarter KAMNIK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več