20.05.2013 17:00

Pokritost z omrežjem Mobitel LTE/4G se hitro širi

V Telekomu Slovenije pospešeno nadaljujejo z gradnjo svojega najhitrejšega mobilnega omrežja. Na novo je signal Mobitel LTE/4G na voljo v šestih novih slovenskih krajih (Izola, Idrija, Ivančna Gorica, Mirna, Šentjernej in Žalec), dodatna pokritost pa je zagotovljena v Murski Soboti in delih Ljubljane (Šiška, Kozarje, Tomačevo, Štepanjsko naselje).
Mobitel LTE/4G omogoča bistveno višje prenosne hitrosti in zmogljivosti

Vrhunska tehnologija najhitrejšega mobilnega omrežja Telekoma Slovenije omogoča bistveno večje hitrosti mobilnega prenosa podatkov, s tem pa še boljšo uporabniško izkušnjo pri uporabi tudi najzahtevnejših storitev. Omrežje Mobitel LTE/4G uporabnikom omogoča izjemno visoke prenosne hitrosti, ki teoretično segajo do 100 Mb/s v smeri proti uporabniku in do 50 Mb/s v smeri od uporabnika, v Mobitelovi ponudbi pa je na voljo tudi devet različnih naprav LTE, osem vrhunskih pametnih telefonov in zmogljiv modem za hitri internetni dostop prek računalnika, prenosnika ali tabličnega računalnika.

Prednosti izjemnih prenosnih hitrosti lahko uporabniki preizkusijo v okviru posebne ponudbe (v promocijskem obdobju do konca leta brezplačno) ter se odločijo za nakup aktualnih mobilnih naprav LTE po akcijskih cenah. Pri tem lahko prednosti hitrega prenosa podatkov, ki jih prinaša Mobitel LTE/4G, izkoristijo v okviru dodatne storitve ali posebnega naročniškega paketa, odvisno od uporabniških navad in želja, saj nova ponudba Telekom Slovenije omogoča celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo tehnologije LTE.

Omrežje Mobitel LTE/4G je domačim uporabnikom mobilnih telekomunikacij že na voljo v naslednjih krajih: Ajdovščina, Bernardin, Brežice, Celje, Domžale, Grosuplje, Izola, Idrija, Ivančna Gorica, Kamnik, Kočevje, Koper, Kranj, Krško, Litija, Ljubljana, Lucija, Maribor, Metlika, Mirna, Murska Sobota, Nadgorica, Nova Gorica, Novo mesto, Polzela, Portorož, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Solkan, Šempeter, Šentjernej, Šentjur pri Celju, Šoštanj, Trbovlje, Velenje, Videm-Dobrepolje, Vrhnika in Žalec.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo