Računalništvo, telefonija
09.10.2011 08:57

Deli z drugimi:

Share

Polovico manj plačilnih nalogov

Novi miniMAX omogoča podjetjem in računovodskim servisom še večjo učinkovitost, saj poenostavlja knjiženje podatkov iz maloprodajnih sistemov ter za polovico zmanjšuje izdajanje plačilnih nalogov pri izplačilu plače.
Postopek priprave in oddaje zapadlih obveznosti v ePobot traja v miniMAXu le nekaj minut
Postopek priprave in oddaje zapadlih obveznosti v ePobot traja v miniMAXu le nekaj minut

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je poslalo na trg novo, že enajsto verzijo spletnega programa za vodenje poslovanja majhnih podjetij SAOP miniMAX.

Spletni poslovni program miniMAX prinaša vrsto izboljšav standardnih računovodskih funkcionalnosti, zakonske uskladitve zaradi sprememb pri plačevanju davkov in prispevkov ter enostavnejše knjiženje pri maloprodaji.

“Izboljšave v miniMAX-u so usmerjene v še bolj tekoče delo računovodij, predvsem pri poslovanju s svojimi strankami, ob tem pa je poskrbljeno tudi za pravočasno implementacijo zakonskih sprememb,” je povedala Tina Vilfan, vodja blagovne znamke miniMAX v podjetju SAOP.

Novi miniMAX sledi usmeritvam države pri poenostavljanju poslovanja s podjetji. Po novem naj bi država za plačevanje prispevkov, dohodnine in DDV-ja uporabljala le tri podračune.

“Ta novost predstavlja pomembno poenostavitev tudi za podjetja, ki bodo za izplačilo posamezne plače namesto desetih odslej pripravljala približno polovico manj plačilnih nalogov,” je pojasnila Tina Vilfan.

Plačevanje na nove račune je stopilo v veljavo s 1. oktobrom 2011, vse spremembe za uporabnike pa so bile v programu izvedene samodejno in so vidne le kot manjše število plačilnih nalogov z novimi podračuni in vsemi ustreznimi sklici.

V podjetju SAOP-u so ob uvedbi sprememb pripravili spletne seminarje, na katerih so uporabnikom predstavili uporabniške novosti v miniMAX-u, nove zakonske zahteve ter njihovo izpolnjevanje v praksi.

Novi poslovni program miniMAX 11 je že na voljo za 1-mesečno brezplačno poskusno uporabo na spletni strani: www.minimax.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več