Računalništvo, telefonija
12.09.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Dell EMC IDPA DP4400 popolna rešitev za varnostno kopiranje podatkov

.. Integrirana naprava za varnostno kopiranje podatkov Dell EMC DP4400 je vsestranska rešitev, ki je popolna mešanica preprostosti in zmogljivosti, primerna za majhna do srednje velika podjetja ter oddaljene pisarne ali podružnice podjetij.
Popolna vsestranska rešitev za zaščito podatkov
Popolna vsestranska rešitev za zaščito podatkov

Dandanes se predvsem majhna do srednje velika podjetja soočajo s kompleksnimi razmerami: rast količine podatkov, raznolikost aplikacij, povečano število uporabnikov ter omejevanje virov. To vodi do potrebe po rešitvi, ki jim omogoča, da z manj naredijo več. Dell EMC strankam pomaga modernizirati njihovo infrastrukturo za varovanje podatkov in nadomešča starejše sisteme za varnostno kopiranje.

Odlična kombinacija preprostosti in moči

DP4400 je »vse v enem« naprava za varovanje podatkov. Ponuja popolno varnostno kopiranje, deduplikacijo, replikacijo, takojšen dostop in obnovitev podatkov, iskanje in analitiko ter VMware integracijo – pa tudi integracijo z oblačnimi storitvami za obnovo po katastrofi ali hrambo podatkov za daljše časovno obdobje.

DP4400 ponuja integrirano rešitev za varovanje podatkov, ki bazira na Dell PowerEdge strežniku 14. generacije in združuje vso potrebno strojno in programsko opremo za popolno varnost vaših podatkov. Medtem ko nekateri konkurenčni izdelki zavoljo enostavnosti žrtvujejo zmogljivost in učinkovitost, DP4400 to reši brez kompromisov.

Upravljanje, integracija in nadgradnja so povsem enostavni. Lahko si omislite kapaciteto od 8TB do 24 TB (v korakih po 4TB) in od 24 TB do kar 96TB (v korakih po 12TB) – vse samo z licenčnimi ključi in brez potrebe po dodatni strojni opremi, vse to v priročni 2U šasiji za vgradnjo v rack omaro.

Optimiziran za VMware

DP4400 podpira širok nabor aplikacij in je optimiziran za VMware, z deduplikacijskim faktorjem do 55:1 za zaščito do skoraj 5PB logične kapacitete.

Maksimalna logična kapaciteta s Cloud Tier funkcijo seže preko 14PB podatkov – vse, kot rečeno, brez potrebe po dodatni strojni opremi. Ponuja tudi učinkovito in stroškovno ugodno obnovitev podatkov iz oblaka (Amazon AWS, Microsoft Azure in VMware Cloud na AWS), kjer do Failover pridemo v treh, do Failback pa v dveh klikih.

DP4400 s svojo integracijo v VMware omogoča vSphere administratorjem izvajanje najpogostejših nalog varnostnega kopiranja in obnovitve kar neposredno iz uporabniškega vmesnika vSphere.

3-letno jamstvo na zadovoljstvo uporabnika

Integrirana naprava za varnostno kopiranje podatkov DP4400 je bila dodana v program Dell EMC Future-Proof, ki kupcem zagotavlja zadovoljstvo in zaščito za prihodnje tehnološke spremembe.

Naprava z vsemi omenjenimi zmogljivostmi zagotavlja izredno nizke stroške glede na funkcionalnosti, ki jih ponuja. K temu je vključen tudi omenjeni program Future-Proof, ki zagotavlja deduplikacijski faktor do 55:1 ter 3-letno jamstvo na zadovoljstvo uporabnika.

Preizkusite funkcionalnosti Dell EMC IDPA DP4400

ALSO Technology Ljubljana d.o.o., je lokalni Dell in EMC distributer z dodano vrednostjo. Lahko vam svetujejo pri izbiri prave rešitve za vse vrste strank (od strežnika do prenosnika). Na voljo imajo demo napravo DP4400 kapacitete 48TB, ki je na voljo za izposojo in je namenjena testiranju ter postavitvi POC okolij.

Več na www.also.si


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več