Programska oprema
21.07.2006 07:21
Posodobljeno 18 let nazaj.

K-Meleon znanilec nove generacije spletnih brskalnikov?

Spletnim deskarjem je za potepanje po svetovnem medmrežju odslej na voljo novi odprtokodni brskalnik, ki temelji na osnovi Ognjene lisice. Gre za brskalnik K-Meleon (različica 1.0), ki omogoča hitro in predvsem varno deskanje po internetu. Novi spletni brskalnik je pisan na kožo tudi zahtevnejšim uporabnikom, saj namesto klasičnih grafičnih vstavkov nudi možnost spreminjanja številnih nastavitev, s čimer ga lahko povsem prilagodimo svojim potrebam. Med posebnosti K-Meleona lahko štejemo tudi meni Groups, ki omogoča napredno upravljanje z zavihki. Pred nevšečnostmi in nevarnostmi svetovnega spleta nas varuje programski filter zoper neželena oglasna okna (pop-up) in sistem za varovanje osebnosti. Spletni brskalnik K-Meleon je uporabnikom operacijskih sistemov Microsoft Windows že na voljo za dolvleko – seveda brezplačno.

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.