Računalništvo, telefonija
09.11.2018 18:00

Deli z drugimi:

Share

Porsche zaslon po polovični ceni!

AOC IPS LED monitor PDS241
Porsche zaslon po polovični ceni!
Porsche zaslon po polovični ceni!

Porsche Design

Monitor AOC diagonale zaslona 60,4 cm (23,8″) prikazuje sliko v ločljivosti Full HD 1920×1080. Ultra hiter odzivni čas znaša le 4 ms, kar naredi monitor popoln tako za resne igračarje, kot vse, ki se ukvarjajo z grafičnim oblikovanjem in video produkcijo. Zasnovan je bil v oblikovalskem studiu „Studio F. A. Porsche“ in ima asimetrično stojalo v katerem so skriti vsi kabli. Preprosto ga povežite s poljubnim virom s pomočjo HDMI vhoda in uživajte v popolni sliki. Vgrajena 2W zvočnika zagotavljata bogat in čist zvok, ne glede na vrsto filma, glasbe ali video-klicev. Še več, AOC monitor izstopa zaradi svoje pametne programske opreme in energijske varčnosti.

Flicker-Free tehnologija

Monitor se ponaša s Flicker-Free tehnologijo, ki zmanjšuje utripanje slike in vam ponuja udobno igralno izkušnjo. Tehnologija preprečuje slabšanje vida in je posebno priljubljena pri vseh, ki preživijo velika časa pred računalniškim monitorjem.

Ima tudi filtre proti modri svetlobi, ki ščitijo oči in preprečujejo utrujenost. Enostavno nastavimo ustrezen filter in monitor je pripravljen na uporabo.

IPS LED

Ne glede na to, ali gledate fotografije, videoposnetke, postavitev revij v InDesignu ali igrate svojo najljubšo igro, želimo, da vaša vsebina izgleda odlično iz katerega koli kota, ki ga vidite. Zato je ta zaslon opremljen z napredno IPS ploščo, ki proizvaja briljantne barve in ponuja širok kot gledanja. Na ta način slike vedno izgledajo čudovito in natančno, ne glede na to, pod katerim kotom ste vi ali vaši prijatelji in sodelavci, ki sedijo ali stojijo zraven vas.

Tehnične lastnosti

  • Diagonala zaslona: 60,4 cm (23,8″)
  • Tip zaslona: LED – IPS
  • Format zaslona: 16:9
  • Največja ločljivost: 1920×1080
  • Odzivni čas: 4 ms
  • Kontrast: 1.000:1
  • Svetilnost: 250 cd/m2
  • Vidni kot (horizontalno/vertikalno): 178°/178°
  • Osveževalna frekvenca: 60 Hz
  • Število barv: 16,7 M
  • Priključki: HDMI
  • Zvočniki: da, 2W
  • Barva: srebrna
  • Dodatno: nagib od 3.5° ~ 21.5°

Izredno dobra cena!

Monitor je na voljo po izredno ugodni akcijski ceni na mimovrste.com in sicer je iz rednih 213€ znižan za kar 41 %, torej je vaš že za samo 123,90 €. Zaloge so omejene, zato izkoristite priložnost za nakup.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več