Računalništvo, telefonija
12.11.2018 14:30
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Portal All3dp je objavil vodič po najboljših 3D-tiskalnikih letošnjega leta

Portal All3dp je objavil vodič po najboljših 3D-tiskalnikih letošnjega leta. Po urah in urah testiranja in igranja s 3D-napravami so objavili seznam, ki ga sestavlja 16 kategorij 3D-tiskalnikov. Poleg tega so pripravili navodila kako izbrati pravo napravo zase in slovarček izrazov.

Portal All3dp je objavil vodič po najboljših 3D-tiskalnikih letošnjega leta
Portal All3dp je objavil vodič po najboljših 3D-tiskalnikih letošnjega leta

Ena izmed kategorij v katere so razdelili 3D-tiskalnike je »Najboljši 3D-tiskalnik za šolstvo«, kjer na vrhu lestvice kraljuje naprava atraktivnega izgleda, Robo C2.

Navajajo, da so 3D-tiskalnik Robo C2 izbrali kot najboljšo napravo za šolstvo na podlagi njegovih lastnosti, aplikacij s katerimi se poveže in njegove cene. V Sloveniji je 3D-tiskalnik, brez osnovnega izobraževanja na voljo že za 829,00 €.

Tiskalnik je delno zaprt, ima avtomatsko nastavljivo posteljo in zaznavanje zmanjkanja materiala. Šoba z ekstrudorjem je zaradi varnosti umaknjena pred radovednimi prstki, napravo pa enostavno upravljate preko osebnega Hotspot-a, tudi brez Wi-Fija.

Speficikacije 3D-tiskalnika Robo C2:

Tehnologija: FDM

Velikost 3D-tiska (mm): 330.2 x 463.55 x 323.85

Natančnost 3D-tiska (mm): 0,125

Materiali: PLA, TPE, HIPS, PET-G, Nylon

Ogrevana postelja: Ne

Programska oprema: Cura

Premer filamenta (mm):1.75mm

Upravljanje:USB, Wi – Fi

Premer šobe (mm): 0,4

V spodnjem videu si lahko ogledate neodvisno predstavitev 3D-tiskalnika:

https://www.youtube.com/watch?v=DmSlk_cnJS0

Sedaj lahko Robo naprave kupite tudi pri nas, podjetje iTehLab d.o.o. jih trži pod svojo blagovno znamko »3D tisk za vse«. Za šolstvo so pripravili posebne pakete z osnovnim izobraževanjem, letom tehnične podpore in zalogo šestih filamentov. Ponudba pa je na voljo tudi v redni prodaji, za tiste, ki želijo svojim mladostnikom omogočiti spoznavanje s 3D-tehnologijo v domačem okolju.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iTehLab d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iTehLab d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iTehLab d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več