Računalništvo, telefonija
16.02.2016 18:36

Deli z drugimi:

Share

Portir v sodobni preobleki

Portir v sodobni preobleki nudi elektronsko beleženje, zakonsko predpisane evidence in nadzor dostopa.
IP Terminal 560
IP Terminal 560

ZGODOVINA

Se še spomnite tistih papirnatih kartic ob vhodu v tovarno? In tistega »drrrrrm«. Na koncu meseca je sledilo mukotrpno branje potiskanih kartic, usklajevanje z zaposlenimi in izračun vsaj približno pravilnih podatkov. Je to za vas zgodovina?

ZAKONODAJA

Zakon o evidencah na področju dela določa, da se vodi tudi evidenca o izrabi delovnega časa, za kar moramo poskrbeti delodajalci. Dnevno moramo vpisovati za posameznega delavca podatke o številu rednih ur in nadur, opravljene ure s polnim in skrajšanim delovnim časom, bolniške odstnosti in dopuste.

ZDRAVA PAMET

Ste pomislili, kako se izogniti tem opravilom in jih avtomatizirati. Vsi imamo dovolj administrativnih opravil in se raje posvečamo ustvarjalnemu delu. Delajmo, kar najbolje znamo, prisotnost pa naj beleži »Portir«.

REŠITEV JE PORTIR

Zato smo razvili sodobno in preprosto rešitev Portir. Namenjena je evidentiranju prisostnosti na delu, nadzoru dostopa in vodenju vseh potrebnih zakonskih evidenc.


PREDNOSTI

Napake v izračunu ur so izključene in prihranek časa je velik. Podatke je mogoče uporabiti za obračun plač in sproti lahko spremljamo stanje naših ur. Program je mogoče prilagoditi vsem režimom dela v podjetju – letni delovni koledar, fiksni delovni čas, izmene, turnusi, omejeno-gibljivi delovni čas, celo za vsakega delavca. Sistem vodi točno evidenco izrabe letnega dopusta, vsakemu zaposlenemu se na koncu meseca predloži list prisotnosti in odsotnosti, lahko pa si te podatke zaposleni tudi sam pregleduje na računalniku ali kot opcija tudi na spletu.


ZANESLJIVOST in VARNOST

Nedvoumna identifikacija/registracija je zagotovljena, mogoča je uporaba biometričnih čitalcev prstnih odtisov. Registracijo je preprosto nadgraditi s sistemom za odpiranje vrat, v sam terminal pa lahko dodamo lahko tudi video nadzor beleženja. Sistem beleži in hrani posnetke oseb, ki so ves čas na voljo nadzorniku sistema.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PROLOG d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PROLOG d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PROLOG d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več