Programska oprema
21.07.2006 07:21
Posodobljeno 18 let nazaj.

K-Meleon znanilec nove generacije spletnih brskalnikov?

Spletnim deskarjem je za potepanje po svetovnem medmrežju odslej na voljo novi odprtokodni brskalnik, ki temelji na osnovi Ognjene lisice. Gre za brskalnik K-Meleon (različica 1.0), ki omogoča hitro in predvsem varno deskanje po internetu. Novi spletni brskalnik je pisan na kožo tudi zahtevnejšim uporabnikom, saj namesto klasičnih grafičnih vstavkov nudi možnost spreminjanja številnih nastavitev, s čimer ga lahko povsem prilagodimo svojim potrebam. Med posebnosti K-Meleona lahko štejemo tudi meni Groups, ki omogoča napredno upravljanje z zavihki. Pred nevšečnostmi in nevarnostmi svetovnega spleta nas varuje programski filter zoper neželena oglasna okna (pop-up) in sistem za varovanje osebnosti. Spletni brskalnik K-Meleon je uporabnikom operacijskih sistemov Microsoft Windows že na voljo za dolvleko – seveda brezplačno.

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00