Računalništvo, telefonija
28.11.2012 13:54

Deli z drugimi:

Share

Poslovna konferenca presežkov

Podjetje SAOP, ki sicer ponuja informacijske poslovne programe, je v organiziralo strokovno srečanje, ki je presenetilo z rekordno številčnostjo udeležbe. Na konferenci tudi o problematiki avtizma v Sloveniji
Avtističnima otrokoma Andražu in Adrijanu je SAOP poklonil bon v vrednosti 1.000 evrov
Avtističnima otrokoma Andražu in Adrijanu je SAOP poklonil bon v vrednosti 1.000 evrov

Podjetje SAOP, ki je v slovenskem poslovnem prostoru prepoznavno kot vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je v Termah Olimia priredilo strokovno srečanje XXL konferenca.

Na srečanju so razpravljali o novostih v davčni in gospodarski zakonodaji ter predstavili primere dobrih poslovnih praks in uporabo naprednih funkcionalnosti SAOP-ovih poslovnih programov. Kljub vsesplošnemu upadu zanimanja za to vrsto pridobivanja znanj se je konference udeležilo prek 260 strokovnjakov s področja financ, računovodstva in informatike ter iz drugih poslovnih funkcij.

Izobraževanje je pomemben del dejavnosti podjetja SAOP in hkrati predstavlja pomembno konkurenčno prednost. “Rekordna udeležba XXL konference je potrdila, da podjetja in javne ustanove zaupajo SAOP-u kot ponudniku kakovostnih poslovnih rešitev, dobrih praks in znanj s področja zakonodaje in poslovanja,” je povedala Sonja Šinigoj, direktorica v SAOP.

Podjetje letno izvede vsaj eno strokovno konferenco za širšo poslovno javnost, v oddelku za izobraževanje podjetja SAOP pa organizirajo na letni ravni tudi prek dvesto strokovnih seminarjev, delavnic in spletnih konferenc in so med vodilnimi ponudniki znanja na področju poslovodenja.

Svoje poglobljeno poznavanje poslovnih vsebin in zakonodajnih okvirov podjetje potrjuje tudi s tem, da kot prvo zagotavlja implementacijo zakonskih sprememb v poslovne računalniške programe za podjetja in javni sektor.

Na XXL konferenci so ugledni strokovnjaki, davčni in drugi svetovalci predstavili novosti pri obračunu DDV in dohodnine, vodenju osnovnih sredstev, izplačilu potnih stroškov, pri davku na dohodek od pravnih oseb ter zaključnem računu.

Predstavljene so bile tudi novosti pri obračunavanju storitev v šolah in vrtcih, ERP informacijski sistem iCenter v oblaku, med novostmi pri programski opremi je izstopal premierno predstavljen dokumentni sistem za brezpapirno poslovanje eRegistrator, ki uporabnikom omogoča hitro in poenostavljeno uvedbo zakonsko skladnega brezpapirnega poslovanja.

Kot je že v navadi na SAOP-ovih poslovnih srečanjih, je XXL konferenca ponudila uporabna mehka znanja, na primer kako ravnati s čustvi ob pritožbah, zavrnitvah in izsiljevanju, predstavljeni so bili tudi postopki, zahteve in primeri ravnanj ob poslovnih revizijah.

Podjetje je v okviru svoje zaveze družbene odgovornosti od vplačanih kotizacij avtističnima otrokoma Andražu in Adrijanu poklonilo bon (v vrednosti 1.000 evrov) za nakup zdravil, prehranskih dodatkov in zdravljenje v tujini.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več