Računalništvo, telefonija
25.02.2020 10:56
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poslovne priložnosti, ki jih prinaša tehnologija Bitcoin SV

Pri razvoju protokola in globalnih rešitev platforme Bitcoin SV ima pomembno vlogo tudi slovensko podjetje CREA.
Poslovne priložnosti, ki jih prinaša tehnologija Bitcoin SV
Poslovne priložnosti, ki jih prinaša tehnologija Bitcoin SV

V torek, 3. marca 2020, bo v Ljubljani potekala mednarodna konferenca BITCOIN SV: Tehnologija blockchain za poslovne priložnosti (Bitcoin SV: The blockchain for business). Na strokovni konferenci, v organizaciji mednarodnega združenja Bitcoin Association, podjetja nChain in slovenskega podjetja CREA, bodo strokovnjaki spregovorili o prednostih platforme Bitcoin Satoshi Vision (v nadaljevanju Bitcoin SV) ter razbijali mite o omejitvah blockchaina za poslovanje podjetij.

Bitcoin SV je stabilna platforma, ki v celoti sledi smernicam Satoshija Nakamota – izumitelja Bitcoina. Bitcoin SV ni eksperiment, ampak delujoč, varen in skalabilen protokol primeren za poslovno rabo.

Prednosti Bitcoin SV-ja so prepoznala mednarodna podjetja in mnogi razvijalci aplikacij, saj jim omogoča večje zmogljivosti, hitrejšo rast in pregled nad podatki. Na platformi mnoga podjetja že razvijajo najrazličnejše rešitve za mikroplačila, zdravstvo, igralništvo, dobavne verige in mnoga druga področja. Nekatere izmed njih si bomo lahko ogledali tudi na brezplačni konferenci BITCOIN SV: Tehnologija blockchain za poslovne priložnosti.

Pri razvoju protokola in globalnih rešitev za uporabnike platforme Bitcoin SV ima pomembno vlogo slovensko podjetje CREA: »Bitcoin SV omogoča uporabo prednosti blockchaina brez omejitev. Skupaj s sodelavci iz podjetja nChain smo odpravili vse do sedaj znane omejitve in ustvarili stabilno, varno in skalabilno platformo, ki nima praktičnih omejitev pri globalni uporabi. Z odpravo omejitev smo v praksi dokazali genialnost Bitcoina. Veseli nas izjemen odziv podjetij iz celega sveta. Z nekaterimi že aktivno sodelujemo in gradimo rešitve, ki s pridom izkoriščajo prednosti Bitcon SV. Na tokratni konferenci bomo lahko spoznali prednosti in priložnosti, ki jih omogoča le Bitcoin SV in se seznanili, kako lahko podjetja, razvijalci aplikacij, rudarji in drugi uživajo koristi z ustvarjanjem na platformi Bitcoin SV,« je poudaril direktor podjetja CREA, Roman Puhek.

Več o tem, kaj tehnologija blockchain prinaša podjetjem v prihodnosti, bodo 3. marca v Ljubljani predstavili vrhunski strokovnjaki. Med drugim se nam bodo pridružili: Dr. Craig S. Wright (Satoshi Nakamoto), Chief Scientist v podjetju nChain, Steve Shadders, tehnični direktor pri nChain, Andrew Baxter iz podjetja Tokenized, Stephan Nilsson iz podjetja UNISOT ter Daniel Connolly, direktor razvoja pri projektu Bitcoin SV Node.

Konferenca ponuja enkratno priložnost poslovni in tehnični javnosti, da spozna poslovne priložnosti, ki jih prinaša tehnologija Bitcoin SV, se informira o edinstvenih tehnoloških zmogljivostih platforme in razvija poslovne odnose, ki stremijo k uporabi Bitcoin ekosistema v lastno korist. Na konferenci bodo imeli udeleženci priložnost spoznati vodilne predstavnike in podjetja s področja tehnologije blockchain ter BSV skupnost.

Več informacij o brezplačni konferenci BITCOIN SV: Tehnologija blockchain za poslovne priložnosti je na voljo na spletni strani: https://crea.si/konferenca.html.

Prijava na konferenco: http://bit.ly/38tlFZo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več