Računalništvo, telefonija
29.04.2013 16:59

Deli z drugimi:

Share

Pospešeno brezpapirno poslovanje

Nova različica poslovnih rešitev SAOP iCenter prinaša izpopolnjen dokumentni sistem eRegistrator, ki zmanjšuje poslovna tveganja in do 20 odstotkov poceni uvedbo brezpapirnega poslovanja v podjetja in javne ustanove.
Nova različica SAOP-jevega dokumentnega sistema eRegistrator do 20 odstotkov poceni uvedbo brezpapirnega poslovanja.
Nova različica SAOP-jevega dokumentnega sistema eRegistrator do 20 odstotkov poceni uvedbo brezpapirnega poslovanja.

SAOP je poslal na tržišče novo različico poslovnega informacijskega sistema iCenter 6.23, ki ob skupno 112 izboljšavah prinaša izpopolnjen dokumentni sistem eRegistrator. Ta ponuja nove napredne zmožnosti za upravljanje poslovne dokumentacije in obvladovanje uporabnikov.

SAOP je tako ponudil celovito poslovno rešitev, ki združuje podatkovni tok s tokom dokumentov, obenem pa omogoča avtomatizacijo delovnih postopkov in lažje povezovanje s poslovnimi aplikacijami drugih proizvajalcev.

Odpravili so strošek integracije z ERP sistemi

ERP informacijski sistem iCenter je prvi, ki ponuja vgrajen dokumentni sistem, kar srednjim in velikim podjetjem ter ustanovam v javnem sektorju zagotavlja enovito rešitev za zakonsko skladno brezpapirno poslovanje.

„Z novim eRegistratorjem smo uporabnikom iCentra ponudili resno alternativo uveljavljenim dokumentnim sistemom,“ je dejal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v podjetju SAOP ter poudaril: “Njegova bistvena konkurenčna prednost je, da je vnaprej pripravljen za povezovanje z ostalimi programskimi moduli iCentra, kar odpravlja zamudno in razmeroma drago integracijo, ki jo morajo zagotoviti uporabniki v primeru dokumentnih sistemov drugih proizvajalcev.“

eRegistrator se kot osrednji dokumentni sistem lahko uporablja v podjetjih vseh velikosti, pri čemer se samodejno povezuje z ostalimi programskimi moduli iCentra. To podjetjem poenostavlja uvedbo in predvsem odpravlja strošek integracije dokumentnega in transakcijskega sistema, ki lahko predstavlja tudi do 20 odstotkov vrednosti uvedbe.

SAOP je v novem eRegistratorju poenostavil tudi povezovanje s poslovnimi aplikacijami drugih proizvajalcev, kar dodatno poenostavi širitev uporabe dokumentnega sistema v različne poslovne procese in delovne postopke.

V primeru souporabe z ostalimi SAOPjevimi poslovnim rešitvami eRegistrator podpira uporabo rešitve iCenter Razporejevalec opravil, ki omogoča avtomatizacijo različnih delovnih postopkov.

Na voljo so tudi napredne funkcije za upravljanje varnostne sheme, prek katere organizacija obvladuje zahteve pri zagotavljanju tajnosti občutljivih poslovnih in osebnih podatkov.

Prek sistema za upravljanje z uporabniki je možno določati pravice in omejitve bodisi uporabnikov, ki dostopajo do dokumentacije v sklopu poslovnih procesov znotraj iCentra, bodisi uporabnikov, ki uporabljajo dokumentacijo prek drugih poslovnih aplikacij.

Sistem prinaša tudi vrsto novih funkcionalnosti, ki povečujejo delovno učinkovitost, na primer vgrajene zmožnosti za razvrščanje dokumentov ter hitro prenašanje dokumentov v različne elektronske mape ter zadeve.

Izboljšana je tudi integracija z akreditiranimi storitvami varne hrambe Pošte Slovenije, ki zagotavlja varno hrambo dokumentarnega gradiva v skladu z zahtevami ZVDAGA.

Uporabniki iCentra lahko razširijo svojo ponudbo storitev

Novi dokumentni sistem je registriran pri Arhivu RS kot Programska oprema za zajem, pretvorbo in upravljanje dokumentarnega gradiva, pri čemer prinaša izboljšano povezljivost z akreditiranimi storitvami varne hrambe Pošte Slovenije.

S tem, ko je eRegistrator registriran kot programska oprema za zajem, pretvorbo in upravljanje dokumentarnega gradiva, je SAOP naredil velik korak naprej k uveljavljanju brezpapirnega poslovanja.

„eRegistrator omogoča izvajalcem informacijskih storitev, kot so računovodski servisi, telekomunikacijska podjetja in drugi ponudniki računalništva v oblaku, da razširijo svojo ponudbo in poslovnim uporabnikom poleg poslovnega informacijskega sistema zagotovijo kakovostne storitve za zakonsko skladno brezpapirno poslovanje,“ je še pojasnil Boršo.

Storitve hrambe poslovne dokumentacije, ki temeljijo na uporabi eRegistratorja končnim uporabnikom poenostavljajo uvedbo brezpapirnega poslovanja, ob tem pa jih odlikuje vrsta poslovnih koristi.

Prek transparentnega obračunavanja uporabe oziroma naročnine odpravijo skrite stroške, zmanjšajo kapitalske obremenitve, ker se izognejo začetnim naložbam v tehnološko infrastrukturo za dokumentni sistem, ter zmanjšajo poslovna tveganja zaradi usklajenosti z zakonodajo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več