24.06.2017 09:00

Pošta z vami na počitnicah

Ste fizična oseba ali mali podjetnik? Dopusti so pred vrati, vas pa skrbi kako bo v tem času z vašo pošto? Se sprašujete koga boste pa letos prosili, da vam bo praznil poštni nabiralnik? Ali pa imate dnevno izziv kako biti hkrati na terenu in hkrati v vaših poslovnih prostorih, da boste lahko prevzeli priporočeno pošiljko? Se jezite na poštarja, ki vam je spet pustil obvestilo o prispeli pošiljki, ki vas čaka na pošti? No, na vse te tegobe lahko enostavno pozabite, če se odločite za storitev digitalizacije vaše vhodne pošte pri podjetju APS Plus.

Vašo dnevno vhodno pošto prevzamejo že preko noči v poštnem sistemu Pošte Slovenije, jo spremenijo iz fizične oblike v digitalno in vam jo v tej obliki posredujejo po digitalni poti. Na tak način dobite tudi priporočeno pošto, seveda pa ne paketov; po te boste še vedno morali na pošto.

V postopku se gradivo digitalizira in optično prepozna, ter zapiše v datoteko formata PDF/A, le to pa prejmete kot priponko na vaš elektronski naslov ali ga odložijo v naprej dogovorjeno mapo v vašem Google Drive okolju. Za pošiljke, ki jih ni moč digitalizirati, vam pošljejo najavo prejete pošiljke, ki jo kasneje prevzamete v prostorih podjetja osebno, enkrat mesečno pa dobite vse digitalizirane in ne digitalizirane pošiljke v obliki paketa na vaš naslov. Tako boste imeli možnost fizične hrambe vaših dokumentov, za hitrejše iskanje in ravnanje z njimi pa jih boste imeli vedno pri roki na svojem računalniku, tablici ali pametnem telefonu.

…in počitnice bodo veliko bolj brezskrbne…

Pošta bo obdelana in prebrana, računi plačani in poštni nabiralnik prazen.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem
Za več informacij so vam na voljo pri

Pošta z vami na počitnicah

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.