Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

03.07.2019      8:00
REKLAMNI ATELJE BABŠEK - BATIS PLUS d.o.o.

Potrebujete novo reklamo, majico ali katalog?

.. Pogosto se znajdemo v položaju, ko bi radi kaj natisnili na tekstil, morda polepili avtomobil ali preprosto potrebovali tiskarja, ki bi rešil našo težavo ..

Celovita ponudba tiskanja in grafičnega oblikovanja je zadetek v polno. Le kdo še ni potreboval tiskarja? Podjetja stalno potrebujejo reklamni material za promocijo, naj bodo to kemiki, dopisi, koledarji, pisarniške tiskovine, majice ali reklamni napis nad vrati.

Vse za naročnika

Podjetje REKLAMNI ATELJE BABŠEK - BATIS PLUS d.o.o. je napredno grafično podjetje s tradicijo, saj letos obeležuje 20. obletnico obstoja. Nahajajo se v Šikolah pri Pragerskem – hitro dosegljivo ob obvoznici med Slovensko Bistrico in Ptujem. Ukvarjajo se s tiskarstvom na vse mogoče načine, reklamnimi napisi in računalniškim oblikovanjem, kakor tudi s polepitvijo vozil. Strankam nudijo popolno podporo, kar pomeni, da si stranka v njihovem razstavnem salonu ob njihovi pomoči in svetovanju izbere artikle, katere tudi izdobavijo. Naredijo vam grafični osnutek po vaših željah, če pa nimate lastne ideje, lahko naredijo tudi dizajne, ki jih z vami uskladijo.

Snujejo vam tudi celostne podobe, kar pomeni, da vam v celoti izdelajo logotip in vam ga pripravijo v formatih, ki ustrezajo za kasnejši tisk ali izdelavo kakršnihkoli reklam  (na vizitkah, USB ključkih, dopisih, obeskih, vžigalnikih, kemikih, mapah, majicah, kapah, transparentih, avtomobilih, ...).

Polepitev vozila, UV tisk, tisk na tekstil …

Veste, katera je najugodnejša mobilna rešitev za predstavitev podjetja? Polepitev vozila.

Z zanimivim in kreativnim pristopom vas bodo zagotovo opazili. Možnih je več polepitev, od manjših grafik do celotne površine avtomobila, kombija, avtobusa, motorja, čolna, vodnega skuterja ali celo helikopterja.

• Kratkoročne polepitve so najprimernejše za posamezne dogodke ali oglaševalske akcije, saj so cenovno ugodne in lahko odstranljive.
  • Dolgoročno polepitev vozil izdelajo s folijo z daljšo obstojnostjo (7-10 let) in močnejšim lepilom.
  • Posebne efekte dosežejo s tiskom na odsevno folijo, s katero se vaša reklama vidi tudi ponoči.
  • Za okna uporabljajo potiskano perforirano folijo, ki onemogoča pogled v notranjost, hkrati pa ohranja vidnost z notranje strani.

Poleg tega si lahko omislite UV tisk. To je vrsta ink-jet (kapljičnega) tiska, kjer barve takoj po dotiku površine osvetlijo posebne UV žarnice, ki sprožijo kemično reakcijo – polimerizacijo. Laično povedano se barve zapečejo na površino materiala. Ta vrsta tiska ne zahteva posebne priprave, ni omejena na število barv – povrhu pa še ta tisk z nanosom barve naredi prestižni 3D efekt. Zelo primeren tisk tudi za manjše naklade, rojstne dneve, personalizirana promocijska darila in podobno.

Pri tisku na tekstil uporabljajo direktni tisk, barvne preslikače, flok in flex folije, sitotisk in sublimacijski tisk. Tako vam po vaših željah potiskajo poletne kape, T-shirt in polo majice, dežnike, hlače, softshell jakne, bunde, brisače in podobno. V bistvu potiskajo vse, kar si zaželite. Vsekakor bodo za vas našli pravo rešitev.

Ker so v podjetju vedno znova radovedni in odprti za novitete, so se pred kratkim začeli ukvarjati tudi s stenskimi polepitvami v obliki tapet. Kot že zgoraj omenjeno, grafiko izberete sami ali pa vam v podjetju svetujejo po vaših željah in napotkih.

Invalidske kvote

Zaposlujejo 7 oseb, od tega 3 invalide. Od leta 2012 ima Batis Plus tudi status invalidskega podjetja. Kot invalidsko podjetje vam lahko s poslovnim sodelovanjem ponudijo delno ali v celoti znižano obveznost plačila prispevka za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov. Namesto plačevanja kvot lahko pri njih naročite željene reklamne storitve. S sklenjeno pogodbo, ki jo potrdi Sklad RS za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov, lahko plačilo nadomestne kvote pretopite v naročila reklamnih materialov. Storitve podjetja Batis plus tako zmanjšujejo plačilo nadomestne kvote. Če imate večje obveznosti plačil kvote, kot je potreba po tiskarskih storitvah, se dela zbir naročil do skupne vrednosti enega manjkajočega invalida. To se nato uveljavlja kot oprostitev plačila pri skladu.

Če želite pravočasne in učinkovite rešitve, konkurenčne cene, kratek dobavni rok in kakovost, je pravi naslov www.batisplus.com, kjer lahko preberete več o njihovih storitvah in jih kontaktirate. (P.R.)

Trenutno ni aktivne ankete

Prodaja mobilnih telefonov 5G boljša od vseh ... 3
Orbit_NG  |  Naj ga imajo. Ne pogrešam, ker bo 3G dov...
Jaguar Land Rover: spoznajte novo smer mobiln... 1