Računalništvo, telefonija
26.02.2019 13:27
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete POS tiskalnik, predal za denar … pravi naslov je blagajne.com

Vsakdo, ki se resno ukvarja z, na primer, gostinstvom, mora imeti tudi ustrezno opremo. Mednjo zagotovo sodijo POS tiskalniki in predali za denar.
POS tiskalnik OPTIPOS MOBI 3
POS tiskalnik OPTIPOS MOBI 3

Odlično ponudbo POS tiskalnikov in POS predalov za denar dobite pri družbi OPTIMA solutions. Pred kratkim so namreč obogatili svojo ponudbo z izdelki, ki so, če se osredotočimo na POS tiskalnike, po njihovih besedah sploh najugodnejša ponudba na trgu.

Pa si poglejmo nekoliko podrobneje. Na spletni strani blagajne.com vam nudijo vrsto POS tiskalnikov za različne širine papirja, z različno hitrostjo izpisa in različnih mer. Temu je prilagojena tudi cena. Pomembno! Tiskalniki omogočajo izpis QR kode, kar zahteva Zakonu o potrjevanju računov – Davčne blagajne.

Nekaj iz ponudbe:

POS tiskalnik OPTIPOS MINI 58

Je namizni termalni POS tiskalnik s širino papirja 58 mm, hitrost izpisa do 90 mm/sek, USB in RJ11 za predal za denar, premer rolice do 75 mm (cca 80 m navitje), mere 170x 120 x 130 mm, masa 0,94 kg. Adapter za napajanje 12V/3A. Enostaven »Drop-In« sistem vstavljanja papirnega traku. Vsestranska uporaba.

POS tiskalnik OPTIPOS ECO 58

Namizni termalni POS tiskalnik, širina papirja 58 mm, hitrost izpisa do 100 mm/sek, USB in RJ11 za predal za dena (12V/24V), premer rolice do 90 mm (cca 80 m navitje), mere 170 x 1135 x 123 mm, masa 0,4 kg. Vgrajen napajalni adapter. Enostaven »Drop-In« sistem vstavljanja papirnega traku. Vsestranska uporaba.

Več najdete na povezavi blagajne.com/pos-tiskalniki.html

Prav tako nudijo baterijske prenosne POS tiskalnike vseh vrst. Tudi takšne, ki so združljivi s pametnimi napravami, ki jih poganja Android, ter z Windows in Linux operacijskim sistemom. Pa takšne s povezavo preko WiFi, Bluetooth ali USB …

Nekaj iz ponudbe:

POS tiskalnik OPTIPOS MOBI

Baterijski prenosni BT POS tiskalnik, termalni, širina izpisa 58 mm, 32 znakov vrstici, največji premer termo rolice je 30 mm. ESC/POS komande. Baterija Li-ioN, 1500 mAh. V kompletu je POS tiskalnik, torbica za nošenje za pasom, baterija, napajalni adapter, ena termo rolica. Možnost nakupa dodatne baterije in polnilca dodatne baterije. Mere tiskalnika: samo 102 x 108 x 50 mm, masa 340 g.

Tiskalnik je združljiv s pametnimi napravami, ki jih poganja Android, ter z Windows in Linux operacijskim sistemom.

POS tiskalnik OPTIPOS MOBI 3

Tehnološko najnaprednejši mobilni POS tiskalnik omogoča povezavo preko WiFi, Bluetooth ali USB. Je vsestransko uporaben, zelo uporaben pa je pri delu z mobilnimi aplikacijami, kot so na primer daljinsko natakarsko naročanje in zaračunavanje, mobilna prodaja in mnogo drugih. Izpis termo širine 80 mm. V kompletu je baterija, polnilec in sponka za nošenje za pasom. Baterija se enostavno zamenja in polni »Drop-In« sistem vstavljanja papirnega traku omogoča hitro in enostavno menjavo. Hitrost izpisa do 60 mm/sek. Termo rolica premera do 40 mm, podpira grafični logo. Mere 113 x 103 x 45 mm, masa skupaj z baterijo in termo rolico je 335 g.

Na spletni strani imate od vsakem izdelku tudi povezavo za prenos gonilnikov.

Na blagajne.com imate tudi pestro izbiro predalov za denar, vstavkov za v predale in dodatkov. Če potrebujete predal za denar in vse, kar je z njim povezano, je to vsekakor pravi naslov za vas, saj bodo našli optimalno rešitev za vaš posel, s katero boste zagotovo zadovoljni.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več