Računalništvo, telefonija
13.07.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

PowerWalker UPS, vaša zanesljiva zaščita!

.. Doma ali v pisarni, v podatkovnem centru ali v industriji. PowerWalker ponuja UPS za vsako aplikacijo in za vsak scenarij ..
PowerWalker UPS, vaša zanesljiva zaščita!
PowerWalker UPS, vaša zanesljiva zaščita!

O podjetju BlueWalker/PowerWalker

BlueWalker GmbH je uveljavljen profesionalni dobavitelj za PowerWalker UPS (brezprekinitvene sisteme napajanja) v Nemčiji. Portfelj njihovih izdelkov sega od modelov za domačo uporabo, naprav za poslovno okolje do profesionalnih sistemov za strežniške inštalacije.

Široka paleta dodatkov omogoča uporabo zelo različnih možnosti. PowerWalker zagotavlja varne, zanesljive in stroškovno učinkovite rešitve za vse UPS aplikacije. Posebej za izpostaviti je profesionalna serija RT (rack/tower), ki združuje varno zaščito z optimalno uporabo prostora, vrhunsko energetsko učinkovitost, visoko povezljivost in odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Serija CSW

PowerWalker VI CSW je popolnoma nova serija interaktivnih UPS naprav z vgrajeno najsodobnejšo tehnologijo in dizajnom. Vgrajena funkcija AVR (samodejna regulacija napetosti) in čisti sinusni izhod zagotavljata stabilnost med izpadom električne energije ali nihanjem napetosti. Funkcije UPS se lahko nadzirajo in krmilijo preko USB – s programsko opremo ali brez nje.

Moderen in eleganten dizajn serije VI CSW je še posebej primeren za dom ali pisarno. Aplikacije vključujejo (a niso omejene) igralne sisteme in sisteme za zabavo, pisarniške delovne postaje in podobno.

Dvojna USB vrata za polnjenje (2.1A) spredaj nudita dodatno funkcionalnost in priročnost. Poleg tega zasnova omogoča preprost dostop do prostora za baterije preko spodnje plošče – za enostavno menjavo baterije.

Za izpolnitev ostalih zahtev je na voljo vrsta različnih vtičnic.

Celotna pokritost vključuje 3-fazni UPS

Poleg naštetega, PowerWalker ponuja profesionalne 3-fazne rešitve za visoko zmogljiva okolja, kot so podatkovni centri in industrija. Zaustavitev proizvodnje, izguba podatkov in poškodbe strojne opreme so v tovrstnih okoljih posebej zaskrbljujoči faktorji.

PowerWalker zato ponuja celovito zaščito pred pravo malo katastrofo. Zaščito, prilagojeno vašim potrebam. Ne glede na to, ali gre za modularne rešitve za maksimalno fleksibilnost ali za celovite rešitve za večje udobje, PowerWalker UPS sistemi varujejo vaše podatkovno okolje tako, kot si lahko le želite.

Acord-92 vaš lokalni partner

Acord-92 d.o.o. je PowerWalkerjev partner v Sloveniji, ki omogoča lokalno dostavo in podporo pri izbiri najustreznejšega UPS sistema za vas. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več