Računalništvo, telefonija
12.01.2017 09:00

Deli z drugimi:

Share

Pozimi ne padajo samo snežinke, ampak tudi cene!

Pozimi ne padajo samo snežinke, ampak tudi cene!
Pozimi ne padajo samo snežinke, ampak tudi cene!

Čeprav januar ne spada med najbolj vesele mesece v letu, pa vam ga lahko malce popestrijo zimske razprodaje. Pri spletnem trgovcu Gearbest so svojo že začeli, v njihovi raznovrstni ponudbi pa boste zagotovo našli nekaj, s čimer si boste krajšali turobne zimske dni. Ali pa morda vsaj kaj toplega, da vas bo v teh izrednih temperaturah grelo. Na virtualnih trgovskih policah Gearbesta namreč ne boste našli le tehnološke opreme, ampak tudi oblačila.

Gearbest v svoji akciji vsak dan še dodatno zniža cene določenim izbranim izdelkom, nekatere ponudbe pa so ekskluzivne samo v njihovi aplikaciji, ki je na voljo tako za telefone z Androidom kot Applove naprave z iOS-om.

V široki ponudbi lahko najdete tako rekoč vse. Potrebujete nov telefon? Imajo jih ogromno. Ste se z novim letom vpisali na fitnes? Gearbest je založen s športno opremo. Iščete učinkovit sistem za čiščenje svojega stanovanja? Tu lahko najdete sesalce vseh vrst. Ponudba resnično zaobjema vsa področja. Tudi orodje za dom in igrače za otoke.

Za lažjo orientacijo in boljšo preglednost, pa so vse svoje izdelke tudi smiselno razdelili v več kategorij, tako da lahko čim prej najdete kar iščete:

  • Tehnologija v trendu
  • Vroči telefoni
  • Ultimativne tablice
  • Pametno življenje
  • ”Kul” naprave
  • Računalniška oprema
  • Orodje
  • Športna oprema
  • Oprema za avtomobile in motorje
  • Oblačila za dober stil

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več