Računalništvo, telefonija
23.09.2016 10:44

Deli z drugimi:

Share

Poznate BiziMax? Pa bi ga morali – je namreč zanesljiv poslovni asistent.

Poznate kakšnega podjetnika ali podjetje? Seveda ga. Pa veste, kaj jim je skupnega? V teh časih ne le dobiček, temveč predvsem želja po kakovostnem programu, ki je nekakšen digitalni poslovni asistent. Če je obenem še enostaven za uporabo in poceni, toliko bolje. Ime mu je BiziMax in domuje v spletu.
Bizimax
Bizimax

BiziMax stavi na resnično enostavno uporabo. Zna vse, kar znajo veliki. Resda ni tako obsežen kot poslovni programi multinacionalk, premore pa večino njihovih funkcij. Z njim boste hitro in enostavno opravili in uredili prevzeme blaga, izdali blago v konsignacijo in ga tam vodili. Možno je tudi avtomatizirano knjiženje blaga glede na naročila dobaviteljem.

Seveda v programu BiziMax ne manjkajo tudi funkcionalnosti, ki jih potrebujete občasno, kot so rešitve za inventuro in različna poročila. Uporaba rešitve BiziMax je mogoča od kjerkoli in kadarkoli. Vse, kar potrebujete, je le dostop do interneta. Kot pravi poslovni program pozna tudi integracije z različnimi drugimi poslovno-informacijskimi rešitvami in računovodskimi programi – hitro in enostavno se vklopi v vaše obstoječe okolje in ga nadgradi ter poenostavi.

Poslušen, ubogljiv, prilagodljiv

Interakcija s programom v vsakem hipu postreže z aktualnimi podatki. V primeru več sočasnih uporabnikov le-ti vidijo vse opravljene spremembe takoj v realnem času!

S programom BiziMax lahko vodite najrazličnejše vrste poslovanja – denimo proizvodnjo ali upravljate transport. Program namreč pozna kosovnice, zna beležiti natančno porabo surovin ter omogoča dober pregled in nadzor nad proizvodno dejavnostjo.

Ste storitveno podjetje in vas zanima predvsem prodaja? BiziMax je prava rešitev za vas. Obvlada prodajo, račune (avansne, maloprodajne, izdane, prejete), predračune in dobavnice. Za vaše lažje delo so v programu že prednastavljeni delovni nalogi, katerih postavke preprosto uredite glede na trenutno stanje. Program zna spremljati tudi vašo lastno porabo sredstev in virov sredstev, za t. i. stroškovne račune (gorivo, električna energija).

Kot dobri mentorji, avtorji rešitve BiziMax nudijo tudi možnost prilagoditve programske opreme specifičnim zahtevam podjetja. Za brezhibno poslovanje vam pomagamo BiziMax povezati z ostalimi poslovnimi rešitvami v podjetju. Dovolite, da vam pohitrimo in poenostavimo poslovanje!

E-računi, davčne blagajne … ? Da, da, da.

Tako samostojni podjetniki kot podjetja vse več poslujejo elektronsko – tako s strankami kot državo. Seveda lahko tudi preko programa BiziMax e-račune pošiljate neposredno na portal UJP. Rešitev v celoti podpira papirno in brezpapirno poslovanje ter e-poslovanje z dobavitelji ter strankami in državo.

Ne samo, da BiziMax podpira uporabo različnih davčnih blagajn, to funkcionalnost za razliko od številnih drugih ponudnikov programskih rešitev nudi brezplačno, brez doplačila. Omogoča tudi funkcionalnost mobilne davčne blagajne (na napravah s sistemom Android), s katero lahko izkoristite priročnost izdaje računov preko pametnega telefona ali tablice in prenosnega POS-tiskalnika.


Že od 0 evrov dalje!

Da, prav ste prebrali! BiziMax lahko uporabljate tudi brezplačno. Različica BiziMax Lite je namenjena najmanj zahtevnim uporabnikom, predvsem manjšim samostojnim podjetnikom, ki mesečno izdajo do treh računov. Te lahko svojim strankam brezplačno pošljejo elektronsko preko sistema UJP.

Tudi sicer BiziMax ne sodi med zlatarske rešitve/storitve, saj je na voljo za mesečno nadomestilo vsega 15 evrov po uporabniku. Namenske različice za večja podjetja so sicer nekoliko dražje, a ceno vsekakor upravičijo z bogato funkcionalnostjo. Da vam ne prodajajo mačka v žaklju, se lahko prepričate kadarkoli – prvih 30 dni uporabe rešitve je brezplačnih!

Funkcionalnosti in cenik poslovnega mojstra BiziMax najdete na spletni povezavi http://www.bizimax.si/cenik/.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ecetera d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več