Računalništvo, telefonija
26.03.2012 20:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova e-knjiga: Google AdWords za strateške marketinške mačke

Iskalni marketing je mnogo več kot zgolj ključna beseda in oglas. Je strateško marketinško orodje, ki lahko ob primerni uporabi pomeni zmago, ob nespretni pa bolečino, oportunitetni strošek in izgubljeni potencial.
Google AdWords čarovnija za strateške marketinške mačke
Google AdWords čarovnija za strateške marketinške mačke

Vas zanima, katera je največja napaka, ki jo z Google AdWords tako ali drugače naredi skoraj vsako podjetje? Kakšno nevarnost za vaš posel in znamko predstavljajo iskalniki? Kateri so najpomembnejši dejavniki Google AdWords oglaševanja za poslovni uspeh? Katere so kategorije ključnih besed in kako z njimi dosegati strateške cilje? Katere so strateške vloge iskalnega marketinga za vaš posel? Kako povezati nakupni proces stranke s pravimi ključnimi besedami? Kaj je iskalna vrednostna veriga in zakaj je njeno upoštevanje ključen pogoj za dosego maksimalnih rezultatov?

V iPROM-u so pripravili brezplačno knjigo, ki ponuja praktični vpogled v strateške vidike iskalnega marketinga. Knjiga je namenjena vodilnim delavcem v trženju in vsem, ki se tako ali drugače na svoji poklicni poti srečujejo z iskalnim marketingom. Knjiga brez tehničnih terminov opisuje ključne vidike iskalnega marketinga, s katerimi lahko podjetje ali organizacija strateško izkoristi moč iskalnikov.

Gre za prvo v seriji iPROM-ovih publikacij, ki združuje bogata znanja in izkušnje iPROM-ovih strokovnjakov na področju digitalnega komuniciranja. V prihodnosti bo iPROM v podobnih priročnikih na praktičen način in na primerih s prakse predstavil še druga ključna področja digitalnega komuniciranja. Med drugim: Miti o digitalnih medijskih strategijah in zakupu oglasnega prostora v spletnih medijih, učinkovito komuniciranje v družbenih medijih, merjenje povračila investicije v spletno oglaševanje in druge oblike digitalnega komuniciranja ter druge aktualne tematike, s katerimi se danes srečujejo sodobni tržniki.

Brezplačni izvod knjige je na voljo tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50