15.04.2013 13:02

Predavanje o projektu @life na konferenci “Dnevi slovenske informatike 2013”!

@life je novonastali trend zdravega življenja, ki združuje vsa pomembna področja zdravega življenja. Seznanitev z @life sitemom pa bo mogoča tudi na Dnevih slovenske informatike 2013, ki so se danes že začeli v Portorožu.
Predaval bo dr. Marjan Heričko, profesor na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

Za vse tiste, ki bi radi živeli zdravo ali bi se radi na tem področju dodatno izobrazili, je @life odlična priložnost, ki vam lahko spremeni življenje. Na Dnevih slovenske informatike, ki potekajo do 15. do 17. aprila 2013 v Grand hotel Bernardin v Portorožu, pa imate idealno priložnost, da se v celoti seznanite z @life sistemov in načinom zdravega življenja.

Projekt @life bo predstavljen v sklopu sekcije, namenjene predstavitvi najboljših IKT projektov v Sloveniji v letu 2012, ki bo potekal v ponedeljek 15. aprila od 13.00 do 13.30.

@life celovito združuje vsa tri velika in pomembna področja zdravega načina življenja (psihologije, kineziologije in medicine), ki se na bistvenih točkah povežejo med seboj. A dober sistem potrebuje tudi dobro ekipo, sestavljeno iz prvovrstnih strokovnjakov in znanstvenikov, ki s svojim znanjem in izkušnjami @life sistem dvigujejo na višjo raven. Te s strokovnimi nasveti, praktičnimi napotki, analizo in programi omogočajo uporabnikom kakovostne napotke za boj proti stresu.

Predavanje bo imel dr. Marjan Heričko, profesor na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, ki bo predstavil projekt @life, rešitve, cilje in razloge zakaj je @life prejel priznanje za najboljši projekt s področja informatike za leto 2012.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RC IKTS ŽALEC d.o.o.

Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.