Računalništvo, telefonija
15.04.2013 13:02

Deli z drugimi:

Share

Predavanje o projektu @life na konferenci “Dnevi slovenske informatike 2013”!

@life je novonastali trend zdravega življenja, ki združuje vsa pomembna področja zdravega življenja. Seznanitev z @life sitemom pa bo mogoča tudi na Dnevih slovenske informatike 2013, ki so se danes že začeli v Portorožu.
Predaval bo dr. Marjan Heričko, profesor na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.
Predaval bo dr. Marjan Heričko, profesor na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

Za vse tiste, ki bi radi živeli zdravo ali bi se radi na tem področju dodatno izobrazili, je @life odlična priložnost, ki vam lahko spremeni življenje. Na Dnevih slovenske informatike, ki potekajo do 15. do 17. aprila 2013 v Grand hotel Bernardin v Portorožu, pa imate idealno priložnost, da se v celoti seznanite z @life sistemov in načinom zdravega življenja.

Projekt @life bo predstavljen v sklopu sekcije, namenjene predstavitvi najboljših IKT projektov v Sloveniji v letu 2012, ki bo potekal v ponedeljek 15. aprila od 13.00 do 13.30.

@life celovito združuje vsa tri velika in pomembna področja zdravega načina življenja (psihologije, kineziologije in medicine), ki se na bistvenih točkah povežejo med seboj. A dober sistem potrebuje tudi dobro ekipo, sestavljeno iz prvovrstnih strokovnjakov in znanstvenikov, ki s svojim znanjem in izkušnjami @life sistem dvigujejo na višjo raven. Te s strokovnimi nasveti, praktičnimi napotki, analizo in programi omogočajo uporabnikom kakovostne napotke za boj proti stresu.

Predavanje bo imel dr. Marjan Heričko, profesor na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, ki bo predstavil projekt @life, rešitve, cilje in razloge zakaj je @life prejel priznanje za najboljši projekt s področja informatike za leto 2012.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več