Računalništvo, telefonija
02.09.2019 12:41
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predprodaja Galaxy Note10 pametnih telefonov v Evropi presegla predprodajo lanskega modela, Galaxy Note9

Serija Galaxy Note10 gre odlično v prodajo.
Serija Galaxy Note10 gre odlično v prodajo.

V duhu obeleženja desete obletnice Galaxy serije je Samsung objavil podatke o predprodaji najnovejših Galaxy Note10 pametnih telefonov. Podatki za Evropo razkrivajo, da je predprodaja Galaxy Note10 serije presegla številke, ki jih je v lanskem letu Samsung beležil s predprodajo Galaxy Note9.

Avra sij je tisti barvni odtenek nedavno predstavljenih Galaxy Note10 pametnih telefonov, ki je v Evropi prepričal največ uporabnikov; kar kaže na dejstvo, da si uporabniki želijo več možnosti izbire tudi pri barvi pametnih telefonov.

Na evropskih tržiščih se tudi kaže težnja po večjih, zmogljivejših modelih pametnih telefonov – zato podatki za predprodajo beležijo več naročil za model Galaxy Note10+.

S kinematografskim brezkončnim zaslonom, izboljšanim S Pen pisalom ter funkcijami za zajemanje in urejanje čudovitih fotografij in videoposnetkov, Galaxy Note10 združuje čudovito eleganco v oblikovanju z zmogljivimi funkcijami za izboljšanje produktivnosti.

Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih: Galaxy Note10 je popolna izbira za uporabnike, ki želijo zmogljivosti S Pen pisala. Medtem ko se Galaxy Note10+ pohvali s 17,27-centimetrskim kinematografskim brezkončnim zaslonom, kar je tudi največji zaslon Galaxy Note pametnih telefonov do sedaj.

Tokrat prvič se je Note seriji pridružil tudi 5G model, ki uporabnikom prinaša celovit izkoristek nove generacije omrežja za predvajanje videoposnetkov v visoki resoluciji, izjemno hitro prenašanje vsebin in neverjetno izkušnjo iger v resničnem času.

Mark Notton, vodja produktnega portfelja, Samsung Mobile Europe, je ob tem dejal: “Galaxy Note že kar nekaj let uporabnikom pomaga doseči nedosegljivo. In Galaxy Note10 serija je korak naprej v produktivnosti in kreativnosti.”


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več