Računalništvo, telefonija
16.03.2017 13:53
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predsednik družbe Epson Minoru Usui z enim ključnih predavanj na sejmu CeBIT 2017

Predsednik družbe Epson Minoru Usui z enim ključnih predavanj na sejmu CeBIT 2017
Predsednik družbe Epson Minoru Usui z enim ključnih predavanj na sejmu CeBIT 2017

Korporacija Seiko Epson Corporation je najavila, da bo imel njen globalni predsednik Minoru Usui na sejmu CeBIT 2017 eno glavnih predavanj. V svoji predstavitvi, naslovljeni “Izboljšanje dela in življenja ljudi s pomočjo tehnologije”, bo Usui predstavil rezultate raziskave, kako Evropejci sprejemajo vpliv tehnologije v delovnih okoljih in kako si korporacije prizadevajo za pozitiven učinek le-te. Usui bo prav tako predstavil najnovejše tehnologije in rešitve družbe Epson in kombiniranje le-teh s tradicionalnimi vrednotami japonske družbe, katerih rezultat so bolj učinkovita delovna okolja, bogatejša življenja in zmanjšano breme do okolja.

V nemškem mestu Hannover bo med 20. in 24. marcem na sporedu eden vodilnih svetovnih tehnoloških sejmov CeBIT. Poleg predavanja predsednika Usuija bo Epson obiskovalcem sejma predstavil najnovejše poslovne tiskalnike, laserske projektorje, pametna očala Moverio, nove robote ter rešitev PaperLab, prvi pisarniški sistem na svetu, ki odpadni papir po suhem postopku reciklira kar v poslovnem okolju podjetja.

PaperLab je prvi pisarniški sistem za ponovno izdelavo papirja po t. i. suhem postopku na svetu (po podatkih družbe Epson iz novembra 2016). Majhna količina vode je uporabljena zgolj za zagotavljanje določene vlažnosti zraka znotraj sistema.

Epsonove nove izdelke in rešitve si bodo lahko obiskovalci sejma CeBIT ogledali v hali številka 3 na razstavnem prostoru D17 in v hali 4 na razstavnem prostoru A38 v t. i. Japonskem paviljonu. Predavanje predsednika Usuija bo 21. marca ob 10:45.

Več informacij o nastopu družbe Epson na sejmu CeBIT najdete na povezavi: www.epson.eu/cebit.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več