Računalništvo, telefonija
08.12.2015 14:37
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predstavitev rešitev SMART Technologies za podjetja in šolstvo

Predstavitev rešitev SMART Technologies za podjetja in šolstvo
Predstavitev rešitev SMART Technologies za podjetja in šolstvo

V podjetju TEKSEL d. o. o. bodo imeli v sredo 9.12. na Tržaški cesti 132 od 10 ure naprej predstavitev vrhunskih izdelkov in programske opreme iz njihovega bogatega prodajnega programa interaktivnih tabel, projektorjev in programske opreme SMART. Na delavnicah boste lahko izvedeli marsikatero novost na tem področju.

Kje: TEKSEL d.o.o., Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana

Kdaj: 9.12.2015

Predstavitev poslovnih rešitev SMART Technologies za podjetja

Predstavitev strojne opreme:

– interaktivni zasloni in SMART kapp IQ

– SMART kapp – digitalna “piši briši” tabla

Pričetek 10:00 – trajanje 45 minut

Predstavili Vam bomo strojno opremo podjetja SMART Technologies, ki omogoča preprosto vodenje sestankov ter deljenje vsebine. Interaktivni zasloni podjetja SMART veljajo za najbolj intuitivne in uporabniku prijazne zaslone. Demonstrirali bomo, kako s pomočjo digitalne “piši briši” table SMART kapp, interaktivnega zaslona SMART kapp IQ ter aplikacije za mobilno napravo (iOS in Android) delite vsebino sestanka v živo komurkoli in kamorkoli po svetu in jim omogočite ogled ali sodelovanje na sestanku iz oddaljene lokacije.

Predstavitev programske opreme:

– SMART Meeting Pro in SMART Ink za delo z MS O_ce in drugimi programi

– SMART Bridgit data sharing – program za deljenje zaslona in video konferenco

Pričetek 11:00 – trajanje 45 minut

Programska oprema SMART Meeting Pro omogoča delo na neomejenem digitalnem delovnem prostoru ter uporabo dodatka SMART Ink v obstoječih dokumentih in programih (MS O_ce, internet, pdf,…). S pomočjo SMART Bridgit programa bomo prezentirali, kako lahko delite svoj zaslon kolegom na oddaljeni lokaciji in kako lahko hkrati skupaj pišete na katerokoli vsebino, ki jo predvajate. Rešitev je zelo uporabna v primerih, ko imate zaposlene ali poslovne partnerje na večih lokacijah, saj nadomesti potovanja in zamude, ki nastajajo v prometu, hkrati pa na dolgi rok zmanjša stroške podjetja.

Predstavitev SMART Technologies rešitev za šolstvo

Predstavitev strojne opreme:

– interaktivne table in paketi s projektorji ter zvočniki

– interaktivni zasloni

– SMART kapp in SMART kapp IQ

Pričetek 14:00 – trajanje 45 minut

Predstavili Vam bomo različne možnosti opreme za Vašo učilnico oz. kabinet. Spoznali boste funkcije osnovnih modelov interaktivnih tabel ter napredne funkcije interaktivnih tabel z intuitivnimi poličkami in zasloni na dotik.

Predstavitev programske opreme:

-zadnje različice programske opreme SMART Notebook

-SMART Notebook

Pričetek 15:00 – trajanje 45 minut

Programska oprema SMART Notebook je največkrat nagrajena in tudi najbolj pogosto uporabljena programska oprema za delo z interaktivnimi tablami. Predstavili Vam bomo osnovne možnosti dela s programsko opremo in trike, ki jih omogoča zadnja različica SMART Notebook (verzija 15.1 oz. verzija15.2., ki izideta 8. decembra). Hkrati bomo na kratko pokazali kako lahko s SMART Ink dodatkom enostavno pišete v MS O_ce programih na internetu ali kjerkoli drugod na vašem računalniku.

Se vidimo!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več