Računalništvo, telefonija
23.11.2016 11:20
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predstavljamo zmogljive LCD laser projektorje Sony

Predstavljamo zmogljive LCD laser projektorje Sony
Predstavljamo zmogljive LCD laser projektorje Sony

Sony je pred časom kot prvi v svetu predstavil prvi 3LCD laserski projektor, ki ponuja odlično kakovost slike in zanesljivost delovanja. Idealna rešitev za širok krog uporabnikov, ki zahtevajo visoko svetilnost in bogato sliko preko ločljivosti WXGA ali WUXGA.

Oglejmo si nekaj glavnih prednosti LCD laser projektorjev Sony.

Tehnologija

Sony z lastnim razvojem 3LCD panelov BrightEra premika meje kakovosti projicirane slike, z implementacijo lastnega 3LCD laserskega optičnega pogona Z-Phosphor pa so šli še naprej.

Sony je s kombinacijo 3LCD panelov BrightEra z modro lasersko svetlobo zadel v polno. Laser projektorji Sony zagotavljajo neprekosljivo sliko z visoko svetilnostjo in naravnimi barvami. Na visoko kontrastni projekciji ne boste zaznali lomljenja barv ali učinka mavrice.

Delovanje

Laserski svetlobni pogon Z-Phosphor ponuja kar 20.000 delovnih ur, kar je seveda precej dlje od standardnih projekcijskih žarnic. Z dolgo življenjsko dobo hibridnega zračnega filtra pa projektor v tej dobi niti ne potrebuje servisnih storitev.

Namestitev

Funkcionalna in stiska zasnova s sredinsko umeščenim objektivom omogoča preprosto postavitev glede na projekcijsko površino. Z odličnim projekcijskim razmerjem, z velikim razponom zooma, z navpičnim in vodoravnim trapeznim popravkom slike, z možnostjo nagiba 360°, z navpičnim in vodoravnim pomikom objektiva ter z opcijskimi objektivi projektor zagotavlja preprosto postavitev tako v manjših kot v večjih sejnih sobah, učilnicah in predavalnicah.

Povezljivost

Seriji VPL-FHZ in VPL-FWZ se ponašata s tihim delovanjem, z mrežno funkcijo za kontrolo in nadzor, z varnostnimi funkcijami ter z bogatim naborom vhodnih priključkov, ki vključuje DVI-D, HDMI in VGA priključke. Za še boljšo povezljivost pa laserski projektorji Sony ponujajo funkcionalnost HDBaseT, ki omogoča prilagodljivost pri namestitvi v stalnih inštalacijah ali nadgradnji že obstoječih inštalacij. Uporaba digitalnega priključka HDBaseT omogoča prenos avdio in video vsebin ter nadzor projektorja na razdalji do kar 100 m. To je stroškovno učinkovita, dolgoročna in kakovostna rešitev digitalnega prenosa.

Garancija

Sony zagotavlja 5 let garancije na projektor in 12000 ur na svetilno telo.

Zaključek

Naj vas višji začetni vložek ne prestraši. Glede na to, da projektor deluje kar 20.000 ur, da med tem ne potrebuje vzdrževanja, vam omogoča veliko več možnosti postavitve in seveda nudi visoko kakovostno sliko potem lahko zaključimo, da je prav gotovo dober in premišljen nakup.

V podjetju TEKSEL d.o.o. vam nudijo 6 različnih modelov iz WUXGA in WXGA serij.
Za več informacij kliknite na spodnje povezave:

Vstopni modeli primerni za manjše in večje prostore


Modeli z višjo svetilnostjo:


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več