Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

18.12.2019      11:40
Zappiti 4K UHD HDR Media

Predvajalniki Zappiti 4K UHD HDR Media za kakovostnejšo zabavo

Z večpredstavnostnimi predvajalniki Zappiti 4K UHD HDR Media enostavno ne moremo zgrešiti.

Večpredstavnostni predvajalniki so postali nepogrešljiv del našega življenja in nas spremljajo tako rekoč na vsakem koraku. Še posebej pomembni pa so tisti, ki jih imamo v domačem okolju, saj tam preživimo večino časa, ko seveda nismo na delovnem mestu. To je tudi razlog, zakaj moramo pri nakupu večpredstavnostnega predvajalnika paziti, da izberemo takšnega, ki nas ne bo pustil na cedilu.

Čeprav na trgu najdemo bogato paleto večpredstavnostnih predvajalnikov, na žalost vsi ne nudijo dovolj dobre kakovosti. Z nakupom predvajalnikov Zappiti 4K UHD HDR Media pa zagotovo ne bomo zgrešili, saj gre za zelo kakovostne predvajalnike, ki predvajajo praktično vse, kar je na trgu. Pri nas je uradni zastopnik večpredstavnostnih predvajalnikov Zappiti podjetje ARCHUS.SI d.o.o, več o njihovi ponudbi pa si lahko ogledate s klikom na spletno povezavo. Med modeli večpredstavnostnih predvajalnikov Zappiti, ki jih ponujajo, pa velja izpostaviti tri osnovne modele, in sicer Mini 4K HDR, One 4K HDR, in Duo 4K HDR.

Mini 4K HDR

Večpredstavnostni predvajalnik Zappiti Mini 4K HDR je pričakovano najcenejši, a v primerjavi z velikani ne zaostaja v ničemer. Ta namreč podpira najnovejše video standarde kot so HDMI 2.0, Ultra HD 4K, HDR, 3D podnapisi in HEVC / H.265 (do 10-Bit) s SATA vhodom za zunanji trdi disk. Več o tem predvajalniku pa je na voljo na povezavi.

One 4K HDR

Nekoliko zmogljivejši model One 4K HDR podpira najnovejše video standarde kot so HDMI 2.0, Ultra HD 4K, HDR, 3D podnapisi in HEVC / H.265 (do 10-Bit) z enojnim prostorom za notranji trdi disk. Več informacij o izdelku pa je na voljo tukaj.

Duo 4K HDR

Večpredstavnostni predvajalnik Zappiti Duo 4K HDR pa podpira najnovejše video standarde kot so HDMI 2.0, Ultra HD 4K, HDR, 3D podnapisi in HEVC / H.265 (do 10-Bit) z dvojnim prostorom za notranji trdi disk. Več o tem predvajalniku preberite tukaj.

Za zahtevnejše uporabnike pa ima podjetje ARCHUS.SI d.o.o na voljo “novejšo” družino tovrstnih predvajalnikov z nekaj dodatnimi izboljšavami, in sicer One SE 4K HDR, Pro 4K HDR in Pro 4K HDR Audiocom Cinema Edition.

Zappiti One SE 4K HDR

Zappiti One SE 4K HDR večpredstavnostni predvajalnik se ponaša z dvojnim HDMI izhodom in prostorom za 1 trdi disk, kompatibilen z najnovejšimi modernimi video standardi, HDMI 2.0, Ultra HD 4K, HDR, 3D podnapisi in HEVC / H.265 (do 10-Bit). Ta je na voljo za nakup na povezavi.

Zappiti Pro 4K HDR in Pro 4K HDR Audiocom Cinema Edition

Predvajalnik Zappiti Pro 4K HDR je napredni večpredstavnostni predvajalnik z dvojnim HDMI izhodom in prostorom za 2 trda diska, kompatibilen z najnovejšimi modernimi video standardi, HDMI 2.0, Ultra HD 4K, HDR, DTS:X 3D podnapisi in HEVC / H.265 (do 10-Bit). Ekstremnim brezšumnim napajalnikom v notranjosti, priključek za slušalke za najboljši Hišni Kino užitek. Več informacij o izdelku pa je na voljo na spletni povezavi. Večpredstavnostni predvajalnik Zappiti Pro 4K HDR Audiocom Cinema Edition pa je še bolj dodelana različica.

Zappiti ima dobro strojno in zelo dobro programsko opremo. Programska oprema je dejansko vgrajena v »Firmware«, kar pomeni, da se ga lahko uporablja ali pa tudi ne. Zraven stranka prejme zastonj Token (žeton) oz. licenco za uporabo Zappiti programske opreme. Obstajata tudi različici za računalnike z operacijskim sistemom Windows in Applove MAC računalnike (je samodejno povezan z Zappiti predvajalniki v mreži). Kontrolira se ga lahko klasično z daljincem (vse funkcije) in z aplikacijo za iOS ali Android.

Povezave:Zappiti

Trenutno ni aktivne ankete

Delo na domu, nadzor in kaj pravi zakon?

Čimprej posodobite vaš operacijski sistem Win... 5
Resnica osvobaja  |  Popravkih so verjetno od strokovnjakov N...
Bill Gates že leta 2015 opozarjal, da nismo p... 7
Resnica osvobaja  |  BG je zarotnik in terorist in del NWO. V...
Kako COVID-19 izkoriščajo hekerji 2
Resnica osvobaja  |  Laboratorijski virus in še bolj nevarna ...
Windows 10 nameščen na več kot milijardi napr... 2
Resnica osvobaja  |  Vsi imamo kartoteke v NSA.
Bill Gates dokončno zapustil upravo Microsoft... 8
Resnica osvobaja  |  Ukvarjal se bo z strupenimi obveznimi ce...