Računalništvo, telefonija
03.09.2011 15:09
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pregled rešitev McAfee IPS

McAfee, vodilni dobavitelj varnosti z najobsežnejšo ponudbo vseh vrst rešitev za zaščito vseh vrst in velikosti strank predstavlja platformo rešitev za zaščito informacijskega sistema pred vdori – 'intrusion prevention’.
McAfee IPS naprava
McAfee IPS naprava

Kdor pozna nekaj osnovnih podatkov o podjetju McAfee, ve tole, da McAfee ponuja zelo široko paleto izdelkov, ki pokrivajo praktično vse aspekte informacijske varnosti.

Kaj hitro lahko predvidevamo, da tudi IPS področja ne pokrivajo s samo enim izdelkom. In res je tako. Odločili smo se, da bomo v tem kratkem članku naredili globalni pregled McAfee IPS ponudbe za vse vas, ki bi si radi malce razjasnili stvari, da se boste lažje odločali pri izbiri za vašo organizacijo najbolj primerne kombinacije rešitev ali izbrali eno samo rešitev, ki pokrije vaše zahteve.

McAfee Intrusion Prevention je družina rešitev za zaščito omrežja in rešitev za zaščito končnih točk, ki nam pomagajo vzdrževati varen in tekoč poslovni proces s pomočjo napredne zaščite pred hekerji, škodljivimi programi in novimi še nepopravljenimi pomanjkljivostmi vseh vrst. McAfee združuje pokritost in robustnost varnostnih rešitev z uporabnostjo – upravljanje ene ali več rešitev je lahko zelo enostavno npr. s pomočjo centralizirane spletne konzole, namenskih naprav ali z integracijo v nadzorni sistem ePolicy Orchestrator. Vse rešitve, ki spadajo v okvir IPS ponudbe podjetja McAfee, lahko torej razdelimo v področje namenjeno omrežni varnosti in področje namenjeno sistemski varnosti.

Network Intrusion Prevention


McAfee Network Security Manager
Je napredna nadzorna rešitev, ki pomaga nastaviti, umestiti v sistem in upravljati več McAfee IPS / NAC rešitev oz. naprav – z eno samo centralno in za rabo enostavno upravljalno konzolo.

McAfee Network Security Platform
To je osrednja McAfee rešitev za zaščito omrežja pred vdori (network IPS). Je v tem trenutku najbolj varen IPS na tržišču, zakaj? Ker strokovnjaki iz McAfee Labs s svojimi raziskavami zagotovijo, da je zaščita za prihajajoče ‘proti-varnostne tehnologije’ na razpolago v povprečju 80 dni pred nastankom novih vrst napadov. S tako vnaprejšnjo zaščito lahko sproti zaustavi napade še preden povzročijo kakršnokoli škodo na katerikoli napravi v omrežju. McAfee NSP omogoča avtomatizacijo upravljanja tveganj in vzdrževanja skladnosti, s tem nam zagotavlja tudi operativno učinkovitost in zmanjševanje stroškov za IT.

McAfee Network Threat Response
Je orodje za varnostne analitike, katerim omogoča poglobljeno preiskavo groženj in potem tudi načrtovanje forenzičnih preiskav za pridobivanje informacij o napadih in učinkovito odzivanje nanje s protiukrepi, ki so najbolj primerni za organizacijo in njeno informacijsko okolje.

Endpoint Intrusion Prevention

McAfee Host Intrusion Prevention for Server
Zaščita pred kompleksnimi grožnjami, pred naprednimi napadi cyber-kriminalcev. Varnost kritičnih delovnih sredstev – strežnikov, aplikacij, podatkov o strankah, podatkovnih baz idr. – je bistvenega pomena za vzdrževanje tekočega poslovnega procesa: McAfee rešitev za preprečevanje vdorov na strežniške sisteme nam je lahko pri tem v zelo veliko pomoč.

McAfee Host Intrusion Prevention for Desktop
Lahko pomaga pri vzdrževanju varnega in produktivnega poslovnega procesa – s spremljanjem in preprečevanjem neželenih aktivnosti. Obsežna tri-plastna zaščita – odkrivanje vzorcev, analiza obnašanja, sistemska požarna pregrada. Namestitve na vseh delovnih postajah v organizaciji je mogoče enostavno upravljati s pomočjo centralne konzole McAfee ePolicy Orchestrator.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri REAL SECURITY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

REAL Security

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več