Računalništvo, telefonija
09.11.2018 13:30
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prehiti Blackfriday na Mimovrste!

Odlične cene mobilnih telefonov Xiaomi, Blackview, Crosscall in ostalih pametnih naprav SAMO na mimovrste.com! Pohiti in si zagotovi svoj pametni telefon po odlični ceni.
Prehiti Blackfriday na Mimovrste!
Prehiti Blackfriday na Mimovrste!

Mesec norih cen samo na Mimovrste.com. Izpostavljamo nekaj vročih telefonov in dodatkov, ki so na voljo po super nizkih cenah.

Izvrsten GSM telefon Redmi S2 se ponaša s kakovostnim 15,21 cm (5,99″) velikim zaslonom s HD ločljivostjo 1440×720. Vsebuje zmogljiv procesor Qualcomm Snapdragon 625, ki v kombinaciji s kar 4 GB delovnega pomnilnika zagotavlja brezhibno delovanje. Za shranjevanje podatkov bo poskrbel razširljiv pomnilnik s kapaciteto 64 GB, za vrhunske posnetke pa 12 + 5 MP dvojna kamera zadaj in 16 MP kamera spredaj.

Prenosni zvočnik Anker SoundCore proizvaja zvok s pomočjo dveh visoko zmogljivih 3 W zvočnikov in posebnega nizkotonca, oblikovanega v spiralo. Izkusite svojo najljubšo glasbo z močnim stereo zvokom in čistim basom, tudi pri najvišjih glasnostih pa bo SoundCore proizvedel manj kot 1% distorzije. Zraven prejmete darilo – Prenosno torbico Anker. Zvočnik SoundCore je na voljo v črni, modri in rdeči barvi.

Ulefone Mix odlikuje izredno lep dizajn in zunanja oblika, ki s svojim 5,5” zaslonom odlično pade v uporabnikovo roko. Ponaša se z odličnim 8-jedrnim procesorjem, 4GB RAM-a in 64 GB spomina, ki ga lahko s pomočjo MicroSD kartice razširite do 256 GB. 3300 mAh baterija bo poskrbela za celodnevno uporabo, kljub pogosti uporabi. Fotografije boste lahko snemali z dvema različnima kamerama, sprednja ima 8MP, zadnja pa kar 13 MP, razvilo pa jo je podjetje SONY.

Za vse športne navdušence je tu pametna in športna ura Xiaomi Amazfit Stratos , ki ima številne funkcije in možnosti uporabe ter je s svojimi senzorji in navigacijo popolna za športe aktivnosti. S parom slušalk Bluetooth lahko poslušate glasbo, saj ima 4 GB spomina. Tako vam nikoli več ne bo potrebno tovoriti telefona na športne aktivnosti. Pametna ura je sicer popolnoma združljiva z Apple ali Android sistemom. Zahvaljujoč Reflective Display tehnologiji, ki odseva sončno svetlobo v prid popolni vidljivosti tudi na prostem, lahko zlahka preberete obvestila na zaslonu ob zunanjih aktivnosti.

Telefon Crosscall Trekker-M1 Core je prepoznaven po visoki meri odpornosti na vodo, prah in udarce, s čimer je idealen za športnike in profesionalne uporabnike v zahtevnih, nepredvidljivih okoljih. Poleg tega se lahko pohvali z izredno zmogljivo baterijo, ki nudi dolgotrajno delovanje brez polnjenja, in možnostjo uporabe dveh SIM kartic hkrati (Dual Sim). Ima slovenski meni. V kompletu prejmete kar 4 darila, in sicer, zvočnik Anker Nano, zaščitno steklo, avto polnilec in torbico – pravi Blackfriday Deal.

Ostale izdelke, kot so prenosne baterije, športne zapestnice, zvočniki in še mnogo več po odličnih cenah si lahko ogledat tu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več