Računalništvo, telefonija
16.11.2015 13:35
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prejemniki kar dveh nagradna področju upravljanja s podatkovnimi centri

Prejemniki kar dveh nagradna področju upravljanja s podatkovnimi centri
Prejemniki kar dveh nagradna področju upravljanja s podatkovnimi centri

Schneider Electric, globalni strokovnjak za upravljanje z energijo in avtomatizacijo, je prejel kar dve priznanji za rešitve na področju upravljanja s podatkovnimi centri. Analitična hiša Gartner je opravila raziskavo Magic Quadrant for Data Center Infrastructure Management (DCIM) Tools1, ki je pokazala, da je Schneider Electric že drugo leto zapored vodilno podjetje na svetu na področju upravljanja s podatkovnimi centri. Poleg tega, je bil Schneider Electric v analitični raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Data Center Infrastructure Management 2015 Vendor Analysis2 razglašen tudi za vodilnega v svetu na področju upravljanja z infrastrukturo podatkovnih centrov. Schneider Electric si je oba naziva prislužil zaradi izjemne kakovosti svojega novega programskega paketa StruxureWare™ for Data Centers.

Analitična hiša Gartner je že drugo leto zapored družbo Schneider Electric razglasila za vodilnega na svetu v njihovem Magic Quadrant for DCIM orodju. Gartnerjevo obsežno analizo Magic Quadrant sestavlja 14 kriterijev. Schneider Electric je prejel najvišje ocene za celovitost rešitve StruxureWare for Data Centers. Ta se hkrati integrira tudi s Schneider Electricproizvodi za energetiko, gradbeništvo, napajanje in hlajenje. S tem dosegajo celostno upravljanje vseh vrst podatkovnih centrov ter dobivajo celostni pregled podatkov, ki se lahko učinkovito analizirajo. Rešitev StruxureWare for Data Centers tako omogoča maksimalno učinkovitost med celotno življenjsko dobo podatkovnega centra – od njegovega projektiranja in gradnje do vsakodnevnega delovanja in načrtovanja prihodnjih nalog.

Razglasitev Schneider Electric za svetovnega voditelja na področju upravljanja z infrastrukturo podatkovnih centrov so v IDC argumentirali tako: “Kot globalni dobavitelj rešitev za upravljanje z energijo in upravljanje podatkovnih centrov ima Schneider Electric zgrajeno bogato bazo referenčnih rešitev StruxureWare™ for Data Centers. Prisotnost Schneider Electric v vseh delih sveta ter vodilni položaj na področju dizajna, gradnje in upravljanja s podatkovnimi centri je postavilo module StruxureWare za logično rešitev.”

Soeren Brogaard Jensen, podpredsednik družbe Schneider Electric, ki je globalno zadolžen za programsko opremo priupravljanju s podatkovnimi centri je ob razglasitvi povedal: “Eksponentna rast količine podatkov v internetu stvari in vse obsežnejša digitalizacija sveta, postavlja pred podatkovne centre, ki so postali krvni obtok sodobnega poslovanja, vse zahtevnejše izzive. Zahtevno upravljanje z infrastrukturo podatkovnih centrov v realnem času omogoča uporabnikom vpoglede, ki jih potrebujejo, da bi ostali odzivni in sposobni, sprejemati najboljše odločitve, ki temeljijo na dejanskih podatkih.”

Celotna analiza Gartner Magic Quadrant je dostopna tukaj. Celovita analiza IDC MarketScape je dostopna tukaj. Potrebno je plačilo storitve IDC.

1 Gartner “Magic Quadrant for Data Center Infrastructure Management Tools” napisali April Adams, David J. Cappuccio, Jay E. Pultz, Neha Kumar, Tiny Haynes, Federico De Silva, Henrique Cecci, Naveen Mishra, oktober 2015.

2 Oktober 2015., IDC #259603


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več