Računalništvo, telefonija
21.02.2019 14:30
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosnik DELL business kakovosti za manj kot 300 evrov

Če potrebujete nov računalnik in ste zahtevnejši uporabnik, si lahko kakovostnega privoščite po zares ugodni ceni. Za dvomljivce pa je tu še enoletna garancija na kupljen izdelek.
Prenosnik DELL business kakovosti za manj kot 300 evrov
Prenosnik DELL business kakovosti za manj kot 300 evrov

Morda niste še nikoli razmišljali o tem, da bi kupili rabljen računalnik, ker ima beseda že sama nekoliko negativen prizvok, a je rabljen in kakovosten računalnik izpod rok strokovnjakov lahko odlična rešitev.

Rabljen prenosni računalnik DELL Latitude E5440 je odlična izbira za vse zahtevnejše uporabnike. Hiter pregled nam pove, da ga odlikujejo procesor Intel Core i5 četrte generacije, 8 GB sistemskega pomnilnika in 256 GB SSD disk.

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

DELL Latitude E5440 je rabljen računalnik business kvalitete. Tovrstna računalniška oprema se povečini na tržišču pojavi le zaradi lizing pogodb, ki zavezujejo velika tuja podjetja, da opremo po določenem obdobju zamenjajo. Za brezhibno delovanje pregledane, preizkušene in očiščene naprave PoceniPC.com jamči z enoletno garancijo. Morda se lahko na ohišju pojavi kakšna praska, a je omenjen računalnik zmogljiv, narejen iz kakovostnih materialov, zato njegova življenjska doba ni pod vprašajem.

Sliko prikazuje zaslon velikosti 35,6 centimetrov oziroma 14 palcev in HD ločljivosti 1366 x 768 slikovnih točk. V prenosniku je za obdelavo grafičnih vsebin na voljo grafična kartica Intel HD Graphic 440. Opremljen je tudi z optično enoto DVD-RW.

Poleg naštetega ima prenosnik DELL Latitude E5440 tri USB vhode, od tega sta dva USB 3.0. Seveda med priključki najdemo tudi brezžično povezavo, HDMI in Bluetooth. Vgrajeno ima še spletno kamero.

Zanj boste v spletni trgovini PoceniPC.com odšteli le 297 evrov, kar je vsaj sto evrov manj, kot bi zanj odšteli pri konkurenčnih ponudnikih. To je cena brez operacijskega sistema, lahko pa vam ga namestijo – to ob oddaji spletnega naročila preprosto označite. Prav tako lahko dokupite dodatno garancijo. Ker ima računalnik tujo tipkovnico, vam poleg priložijo slovenske nalepke, lahko pa si zaželite tudi lasersko gravuro slovenskih ali drugih znakov.

Za še več ponudbe obiščite PoceniPC.com.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več