Računalništvo, telefonija
07.02.2012 11:17

Deli z drugimi:

Share

ASUS ZENBOOK za Valentinovo v novih barvah

ASUS ZENBOOK za Valentinovo v novih barvah
ASUS ZENBOOK za Valentinovo v novih barvah

Podjetje ASUS je nekatere modele priljubljenih tankih prenosnih računalnikov ZENBOOK odelo v nove barve. Barvni paleti sta se tako pridružili barvi roza (Hot Pink) ter rožnata (Rose Gold), ki ciljata predvsem na predstavnice nežnejšega spola. Kovinsko ohišje prenosnikov se pri tem ni spremenilo, prav tako pa ostajajo enake tudi tehnične specifikacije ultraprenosnih računalnikov.

Tik pred Valentinovim, praznikom zaljubljencev, je ASUS svoje prenosnike ZENBOOK opremil z novimi barvnimi kombinacijami, ki ciljajo predvsem na uporabnice. Ultraprenosniki, ki se lahko pohvalijo tudi s prestižno oblikovalsko nagrado 2012 iF Design Award so tudi v novi romantični barvni podobi kot nalašč za predstavnice nežnejšega spola, saj so tanki in lahki (model ZENBOOK UX21 tehta vsega 1,1 kg).

Idealni za darila – zanjo in zanj

V času, ko svetu vlada sodobna tehnologija, so tudi prenosni in tablični računalniki postali odlična darila. Stilska zunanja podoba brušenega aluminija, zmogljiva zasnova ter napredna zvočna rešitev ASUS SonicMaster poskrbijo, da se bodo v prenosnik uporabniki zaljubili že na prvi pogled in ga v srcu ohranili vse dni uporabe.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710