Računalništvo, telefonija
07.05.2018 10:18

Deli z drugimi:

Share

Prepričajte svoje nadrejene, da je udeležba na NT konferenci koristna za vaše podjetje

Že dlje časa razmišljate, da bi se udeležili 23. NT konference, pa ne veste, kako prepričati tudi svoje nadrejene? V nadaljevanju si preberite nekaj argumentov, ki bodo zagotovo prepričali tudi njih!
Prepričajte svoje nadrejene, da je udeležba na NT konferenci koristna za vaše podjetje
Prepričajte svoje nadrejene, da je udeležba na NT konferenci koristna za vaše podjetje

Udeležba na NT konferenci ne bo koristila le vašemu razvoju ter nadaljnjemu izobraževanju, temveč predstavlja doprinos celotnemu podjetju in ekipi. Poleg izobraževanja namreč konferenca nudi tudi mnogo priložnosti za druženje, navezovanje novih poslovnih stikov ob neformalnih dogodkih kot tudi spoznavanje predavateljev, reševanje morebitnih izzivov s področja posla in tehnologije. Prepričani smo, da vam bodo spodnji argumenti predstavljali odlično pogajalsko izhodišče.

  • SREČANJA Z VODILNIMI STROKOVNJAKI IN POSLOVNEŽI: Tudi 23. NT konferenca bo gostila več kot 100 domačih in tujih vrhunskih strokovnjakov iz sveta tehnologije in posla, kar zagotavlja pridobivanje novega znanja, vpogled v širšo sliko, novosti, ki sledijo panogi, ter sveže ideje.
  • PREDSTAVITEV NAJNOVEJŠIH TRENDOV: Udeleženci ne boste dobili le vpogleda v tehnološke novosti iz sveta IT in informacijskih trendov, temveč vam bodo strokovnjaki v živo pokazali tudi načine, kako novosti vključiti v vsakodnevne poslovne procese, da bodo le-ti še bolj optimizirani in izkoristek največji.
  • MREŽENJE: Poleg predavanj in strokovnih delavnic pripravljamo tudi sproščena neformalna druženja, saj se zavedamo pomena in teže mreženja med udeleženci in predavatelji. Udeležba na konferenci predstavlja odlično priložnost za navezovanje stikov ter novih poznanstev z vodilnimi v panogi ter dobro naložbo za boljše poslovanje podjetja v prihodnost.
  • PRILOŽNOSTI ZA SKLEPANJE NOVIH POSLOV: Na konferenci se pričakuje več kot 2.000 udeležencev, zatorej bo priložnosti za mreženje ter sklepanje novih poznanstev in poslov ogromno.

Da bi vam kar najbolj olajšali delo, smo zgornje razloge zapisali tudi v kratko sporočilo, ki ga preprosto kopirate, prilepite v e-sporočilo in pošljete nadrejenim – sporočilo najdete tukaj.

Se že veselimo snidenja z vami na 23. NT konferenci, med 22. in 24. majem 2018 v našem, zdaj že domačem, Portorožu!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več