Računalništvo, telefonija
04.09.2012 11:26

Deli z drugimi:

Share

Prestigio MultiPad 7.0 Prime in MultiPad 7.0 Pro

Prestigio, dinamični mednarodni prodajalec visoko kakovostnih računalniških dodatkov in drugih IT izdelkov za moderne uporabnike, ki se uvršča med 5 najbolj prodajanih blagovnih znamk med tabličnimi računalniki in na prvo mesto med navigacijskimi napravami na CEE trgih, je razširil linijo MultiPadov, Prestigio MultiPad 7.0 Pro in MultiPad 7.0 Prime.
Prestigio MultiPad 7.0 PRO (PMP3370B)
Prestigio MultiPad 7.0 PRO (PMP3370B)

Napravi delujeta na osnovi popularnega operacijskega sistema Android 4.0 Ice Cream Sandwich in imata 17,8 cm / 7” (800 x 480 pik) velik kapacitativni zaslon, ki zazna večprstni dotik. Podobno kot drugi Prestigio MultiPadi nova modela odlikuje “out-of-the-box” princip delovanja, saj so številne aplikacije že prednameščene. Najbolj priljubljene med njimi so Google Mail, multimedijski predvajalnik, številne igre, Skype, Facebook, Twitter, Office Suite Professional ter nova Prestigio eReader aplikacija z neposrednim dostopom do e-spletne knjigarne, ki je založena z več kot 260.000 knjigami v 22 jezikih. Vrednost vseh prednaloženih aplikacij je 8 EUR.

Tehnične specifikacije novih tablic so podobne, 512 delovnega spomina RAM, 4 GB notranjega spomina, razširljivega z micro SD kartico do 32 GB. Prostora za fotografije, glasbo, knjige ali video več kot dovolj. MultiPada imata na prednji strani vgrajeno 0.3 MP kamero, USB 2.0 vmesnik, 4-smerni G-senzor in hitro 802.11bIgIn brezžično povezavo. Med modeloma je razlika predvsem v obliki, saj je Prestigio MultiPad 7.0 malo tanjši in manjši kot MultiPad 7.0 Prime in v avtonomiji baterije. MultiPad 7.0 Pro ima vgrajeno 3000 mAh baterijo, 7.0 Prime pa baterijo z avtonomijo 2500 mAh.

Nova MultiPada bosta v prodaji pri trgovcih z IT izdelki in potrošniško elektroniko v pričetku septembra. Fotografije naprav v visoki ločljivosti in marketing material so na voljo na spletnem mestu digital.prestigio.com.

O PRESTIGIU

Prestigio blagovna znamka nudi ekskluzivno kombinacijo elegance, sofisticiranosti, visoke kakovosti, napredne tehnologije in edinstvenega dizajna ter je v prodaji v več kot 70 državah. Naš cilj je zagotoviti višjo kakovost življenja naših uporabnikov z dostopnimi luksuznimi izdelki. Prodajni program obsega različne produktne skupine kot so tablični računalniki, GPS navigacijske naprave, nettop računalniki, elektronski bralniki knjig, naprave za shranjevanje podatkov, dodatki za izdelke Apple in veliko več. Blagovna znamka je zavezana k zagotavljanju inovativnih in zanesljivih izdelkov za vse bolj zahteven trg IT izdelkov in potrošniške elektronike. Za več informacij nas kontaktirajte ali obiščite www.prestigio.si. Ekskluzivni distributer Prestigio izdelkov v Sloveniji je podjetje Asbis d.o.o., www.asbis.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več