Računalništvo, telefonija
17.10.2020 21:15
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preverite, zakaj pametni uri Watch GT 2 Pro nič ne pride do živega in zakaj je idealna sopotnica

Preverite, zakaj pametni uri Watch GT 2 Pro nič ne pride do živega in zakaj je idealna sopotnica
Preverite, zakaj pametni uri Watch GT 2 Pro nič ne pride do živega in zakaj je idealna sopotnica

Pametne ure pridobivajo priljubljenost zaradi vsestranskosti in množice zelo uporabnih funkcij. Kljub temu pa se nekateri še vedno sprašujete, ali jo je primerno nositi tudi ob bolj formalnih priložnostih, na primer, kot dodatek poslovni obleki. Huawei Watch GT 2 Pro z minimalističnim dizajnom razreši vse dileme, zato smo vam pripravili pet nasvetov, kako biti z uro vedno v stilu.


Kaj sploh pomeni biti »moderen«? Na to vprašanje bo verjetno vsak odgovoril malo drugače. Za nekatere pomeni nošenje oblačil novih kolekcij priznanih oblikovalcev, za druge kombinacijo različnih kosov oblačil in ustvarjanje edinstvenega modnega sloga. Poleg tega so družbeni mediji dodobra spremenili, kako modo dojema večina. Dovolj bo, da za trenutek pomislite, na koga se zgledujete pri izbiri oblačil? Splet je postal vir navdiha in tudi kanal za prikaz modnih stilov.

Nasvet 1: Poskrbite za podrobnosti

Bodisi je pred vami pomemben poslovni sestanek, razgovor za službo, romantičen zmenek, ali druženje s prijatelji – nikoli ne pozabite na podrobnosti! Modni dodatki so ključnega pomena, da navdušite s svojim edinstvenim modnim stilom in pokažeta, da imate »okus« za modo. Šal z zanimivim vzorcem, izvirni nekoliko drugačni gumbi ali elegantna ura so kot češnja na torti, ki dopolnjuje celoto.

Ohišje iz titana, keramike in safirnega tekla so tradicionalni materiali urarske industrije, ki jih je Huawei uporabil pri izdelavi pametne ure Watch GT 2 Pro. Safirno steklo, izdelano po strogo predpisanih postopkih, zagotavlja kristalno jasnost in hkrati odlično odpornost na obrabo. Ohišje ure je iz titana, saj je lahka in močna kovina hkrati odporna proti vročini in mrazu. Zadnji del ure pa je iz keramike. Ta ni samo lepa in elegantna, je tudi prijazna do kože, s katero je stalno v stiku.

Zaščitno safirno steklo zaslona pametne ure Huawei Watch GT 2 Pro velja za enega najtrših materialov, saj na Mohsovi lestvici dosega stopnjo 9 od 10. Takoj za najtrdnejšim materialom v naravi, diamantom. Vendar kaj pomeni v modnem smislu? Veliko! Če želite, da je ura videti elegantna in da je skladna z različnimi oblačili in modnimi slogi, potem je ne smejo kaziti praske. Še posebej ne na stekleni površini, ki jo vsi vidijo.

Nasvet 2: Zadovoljstvo je povezano z videzom

Skrb zase ne pomeni le sledenja modnim trendom in želji, da naredimo vtis, ampak predvsem način, kako gradite občutek dobrega počutja in samozadovoljstva. Vedno se odločite za modo, ki vam bo zadovoljila, ne glede, ali vam je všeč eleganten, klasičen ali športen stil. Kako se počutite v izbranih oblačilih vpliva na splošno podobo in na to, kako vas dojemajo drugi.

Zaradi minimalističnega oblikovanja bo pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro ustrezala vsakemu slogu, ne glede na priložnost in čas dneva. Uporabili so namreč sodobne oblikovalske smernice, ki predvidevajo skoraj neviden stik med paščkom in ohišjem. Poleg na estetiko to vpliva na udobje nošenja, saj je ura ves čas tesno oprijeta z zapestjem in se popolnoma prilagaja koži pod njo. Stabilna namestitev, zaradi katere se med nošenjem ne premika in ne drsi, vpliva tudi na natančnost tipal za spremljanje zdravstvenih podatkov.

Nasvet 3: Zdravi um v zdravem telesu

Na videz ne vplivajo samo izbrana oblačila in modni stil, temveč tudi odnos do okolja in splošno počutje. Razpoloženje in energija, ki ji oddajate namreč vpliva, kako vas drugi dojemajo. Vredno si je zato zagotoviti odmerek pozitivnih čustev z zdravo dozo hormona sreče (endorfin), ki ga telo sprošča ob telesnih vadbah. Ukvarjanje s športnimi dejavnostmi je hkrati odlična priložnost za spoznavanje praktičnih plati »mode«.

Kakovost izdelave pametne ure Huawei Watch GT 2 Pro razkriva prefinjeno ravnovesje umetnosti in tehnologije. Poleg izjemnega dizajna je opremljena s številnimi funkcijami za optimizacijo telesne vadbe. Med drugim ponuja izčrpne podatke o srčnem utripu, povprečni hitrosti, naklonu in razdalji alpskega smučanja, teka na smučeh ali deskanja na snegu. Ne samo, da boste na tekočem o opravljeni telesni dejavnosti, med zimsko sezono boste vedno elegantni.

Nasvet 4: Doživite čarovnijo barv

Umirjene barve so običajno značilne za jesensko-zimske modne kolekcije. Verjetno imate v omari veliko toplih oblačil v bež, rjavi, črni ali sivi barvi. Modne klasike, ki bodo zagotovo »delovale« v večini primerov. Vendar se občasno splača preseči varno območje in poskusiti kaj bolj ekstravagantnega. Majhen barvit dodatek lahko poživi videz in mu doda šik pridih!

V zimskem času ni odveč vnesti malo barve v modni stil, kar lahko naredite s pametnimi urami družine Huawei Watch GT 2. Z nežnim pritiskom preprosto in hitro zamenjate urin pašček, da jo uskladite trenutnemu videzu, dejavnosti in razpoloženju. S paščki različnih barv in materialov Huawei vam Huawei omogoča izživeti ustvarjalnost ali se le malo zabavati.

Nasvet 5: Ustvarite svoj lastni modni slog

Med brskanjem po omari, preverjanju kaj je modno in razmišljanju kaj obleči, poskrbite, da vaš modni stil ostane edinstven in ohrani osebni značaj. To sicer ne pomeni, da v garderobo ne boste dodali oblačil in dodatkov, za katere navdih ste dobili na spletu ali v modnih revijah. Vendar ne pozabite na zlato pravilo. Upoštevajte modne zapovedi, a naredite to po svoje!

Modni stil, za katerega ni dvoma, da je edinstven lahko izrazite z več kot 200 digitalnimi številčnicami pametne ure Huawei Watch GT 2 Pro. Omogočajo nešteto možnosti poosebljanja in spreminjanja videza in s tem skladnosti z izbranim modnim slogom, dejavnostjo in razpoloženjem. Izdelate lahko celo svojo številčnico, tako, da s pametnega telefona prenesete svojo najljubšo fotografijo. Na voljo so vam tudi možnosti prikaza plimovanja, ozvezdji ali luninih faz.

Poleg vsega tega je pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro preprosto uporabljati. Funkcija OneHop tehnologije Huawei Share omogoča preprosto povezavo s pametnim telefonom. Z njo se ga dotaknete in se odločite, katere fotografije najbolj izražajo vaš slog in navdušite z unikatno digitalno številčnico.

Širok ekosistem naprav Huawei

Huawei je pred kratkim predstavil pametni telefon Huawei P smart 2021, ki se pridružuje nedavno predstavljenim brezžičnim slušalkam Huawei FreeBuds Pro in Huawei FreeLace Pro z izboljšanim sistemom aktivnega dušenja hrupa in novimi funkcijami osredotočenimi na potrebe uporabnikov, pametnima urama Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit z naprednimi funkcijami beleženja aktivnosti in novimi načini vadbe.

Več o uri Huawei Watch GT 2 Pro: https://consumer.huawei.com/si/wearables/watch-gt2-pro/

Vse nove naprave pa si lahko ogledate tudi v živo, in sicer v Huaweievi trgovini v ljubljanskem trgovskem centru CityPark: https://consumer.huawei.com/si/huawei-ljubljana/


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več