Računalništvo, telefonija
30.05.2020 00:58
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preživite čas zabavno in učinkovito s tablico Huawei

Preživite čas zabavno in učinkovito s tablico Huawei
Preživite čas zabavno in učinkovito s tablico Huawei

Starši bi delali od doma, otroci se učili, skupna pa jim je želja po zabavi. Potrebe pa so različne, zato se je težko dogovoriti, da so vsi zadovoljni. Upoštevajoč nekaj preprostih nasvetov pa lahko kakovostno preživite čas doma v krogu družine z uporabo tabličnega računalnika Huawei MatePad Pro.

Veliko je načinov produktivnega sobivanja z družino ne glede, ali bi radi delali od doma, se učili ali le malce poigrali. Tablični računalnik Huawei MediaPad Pro vam bo v pomoč pri vseh teh primerih. Z baterijo kapacitete 7250 mAh popolnoma zadovolji potrebe, saj omogoči do 12 ur neprekinjenega delovanja.

Postavite omejitve in omogočite »otroški kotiček«

Če delate od doma, ta čas pa so doma tudi otroci, jih morate vsako jutro opomniti, da ne boste mogli skočiti ob vsaki njihovi želji. Ko boste sedeli pred zaslonom računalnika ali sodelovali v video sestanku, se bodo morali zamotiti drugače.

Otrok potrebuje pozornost. Če mu vsako uro posvetite 10 do 15 minut, vam še vedno ostane 45 minut za delo. Medtem pa se lahko zamoti z vsebinami, ki mu jih nudi otroški kotiček (Kids Corner). Je popolnoma ločen način delovanja tabličnega računalnika, ustvarite pa lahko tudi več otroških profilov.

Medtem boste lahko brez skrbi, saj vam starševski način omogoča nadzor do katerih aplikacij, fotografij in drugih vsebin ima otrok dostop. Med drugim lahko nastavite tudi dnevni čas, ki ga lahko otrok preživi na tabličnem računalniku.

Sprostite ustvarjalnost

Med skupnim igranjem predlagajte otroku, da poskusi pisalo M-pencil kot nadomestek standardnega upravljanja naprave z dotiki. Delo z njim ni le drugačno, je tudi bolj zanimivo in interaktivno. Z 4096 nivoji občutljivosti na pritisk omogoča natančno risanje, ker je lahko in ergonomsko oblikovano, pa je tudi udobno za uporabo. Otrok lahko pisalo preskusi v aplikaciji za risanje, ki mu ja na voljo v otroškem kotičku.

Bi gledali film?

Pridejo trenutki, ko preprosto ni druge možnosti, zase potrebujete več časa, zato otroku predlagate, da naj gleda otroški ali risani film. Lahko pa si ga ogledate tudi skupaj, saj lahko sočasno delate še kaj drugega. Tablični računalnik Huawei MatePad Pro odlikuje izjemen 10,8-palčni zaslon, zato med ogledom priljubljenih filmov in serij ali igranjem iger, ne boste spregledati ničesar.

Vzemite si čas zase

Ko ne delate, otroci pa se igrajo s čim drugim, lahko tablični računalnik Huawei MatePad Pro uporabite, da naredite nekaj dobrega zase. Uporabite ga v kuhinji med iskanjem novih receptov zanimivih jedi ali pa se naučite novih fraz tujega jezika. Prosti čas pa lahko izkoristite tudi, da ostanete v stiku s prijatelji.

Huawei MatePad Pro uvaja vrsto revolucionarnih inovacij, ki spreminjajo načine uporabe naprav in sodelovanja med njimi. S funkcijo večopravilnosti, ki podpira do tri hkrati odprte aplikacije, delo ne bo nikdar moteno. S plavajočim oknom pa lahko med poslušanjem glasbe ali sodelovanjem v video klepetu brez prekinitve odgovarjate na sporočila elektronske pošte. Na voljo pa vam je tudi revolucionarna funkcija, ki aplikacijo odpre v dveh samostojnih oknih, »dvojni pogled« pa pride najbolj do izraza, ko tablico uporabljate v »pokrajinskem« načinu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več