Računalništvo, telefonija
10.08.2017 10:34

Deli z drugimi:

Share

Pridih elegance za vse

Pridih elegance za vse
Pridih elegance za vse

Dizajn je v današnjem svetu izrednega pomena. Vse več je zaposlovanja na področju dizajna, oblikovanja, analize barv in vedenja potrošnikov. V trgovini, na spletu – povsod kupujejo oči, ki izbirajo tisto, kar je privlačno na pogled. V množici po specifikaciji enakih ali podobnih izdelkov, je edina ločnica med njimi dizajn, oblika, barva – to je tisto, kar prinese odločitev potrošnika.

Dizajn je za Huawei osrednjega pomena že nekaj let, zato vanj vlaga mesece in mesece časa. Oblikovanje telefonov in dodatkov se odvija v posebnih dizajnerskih centrih, ki so locirana v najbolj modno obarvanih mestih: Huawei telefoni nastajajo v Shenzenu, San Diegu, Londonu, Tokyu in Stockholmu, poseben razvojni center pa je tudi v Parizu, mestu, ki prinaša inspiracijo in nove trende. Vse to pa dizajnerji preoblikujejo v ideje, materiale in barve, ki jih najdemo v najnovejših napravah Huawei.

Več mesecev sodelovanja Huweija in Pantorne Color Institute, priznane ameriške družbe, ki se ukvarja z analizo barvnih trendov in postavljanjem smernic prihodnosti. Iz tega sodelovanja je izšel tudi slogan »Color is a new black – Barva je nova črna«.

Dizajn pa ni več stvar le paradnih konjev in telefonov v višjem cenovnem razredu, ampak je stvar vsakega novega izdelka. Dober primer je telefon Huawei P10 Lite, ki ponuja vrhunsko podobo za privlačno ceno. Eleganca in prestiž sta postala dostopna. Na voljo so tudi barve, od klasične črne, prefinjene zlate in izstopajoče, safirno modre barve.

Uporabniki želijo uporabljati najnovejšo tehnologijo, najboljšo kamero, hkrati pa želijo, da njihovi pametni telefoni pristojijo njihovemu stilu.

Huawei je trenutno eden največjih proizvajalcev telefonov na svetu. V prvi polovici leta, je Huawei odposlal že 73 milijonov telefonov! To je 20 % več kot pred letom dni. Zagon je ogromen. Huaweijev uspeh izhaja iz investicij v iskanje najnovejših tehnoloških rešitev, od privlačnih cen, predvsem pa iz dejstva, da telefon pritegne ljudi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več