Računalništvo, telefonija
15.02.2018 10:45
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pridobite izjemno prednost z novim 7,8-palčnim e-bralnikom PocketBook InkPad 3

PocketBook ponosno predstavlja novi e-bralnik PocketBook InkPad 3 velikosti knjige, ki je opremljen s 7,8-palčnim zaslonom E Ink Carta™ in napredno funkcijo SMARTlight za še bolj prilagojeno udobje med branjem, prav tako pa ima omogočen meni v slovenskem jeziku.
Pridobite izjemno prednost z novim 7,8-palčnim e-bralnikom PocketBook InkPad 3
Pridobite izjemno prednost z novim 7,8-palčnim e-bralnikom PocketBook InkPad 3

Novi e-bralnik je bil ustvarjen za prinašanje popolnega udobja in odlične uporabniške izkušnje tistim, ki so zaljubljeni v branje. 7,8-palčni zaslon E Ink Carta™ s 300 DPI ustvari realističen vtis branja klasične knjige, medtem ko število vrhunskih funkcij e-bralnika premika meje. Sodobne karakteristike zaslona zagotavljajo ostro pisavo in resničen užitek za oči brez utrujenosti tudi po urah branja.


Več kot ste pričakovali

Tehnologija SMARTlight zraven prilagajanja svetlosti omogoča tudi prilagoditev temperature barv sprednje lučke. V samodejnem načinu, SMARTlight ponuja najboljšo možnost intenzivnosti in temperature svetlobe, pri čemer upošteva čas dneva in človeški bioritem.


PocketBook InkPad 3 ponuja možnost ustvarjanja dnevnih predlog sprednje lučke, pri čemer lahko nastavite vsako uro dneva glede na razpored in osebne nastavitve. Udobna nastavitvena lestvica prikazuje 24 ur dneva in omogoča enostavno nastavitev dinamike in barvne temperature osvetlitve, kadar koli v dnevu. Ustvarite in poimenujete lahko neomejeno število dnevnih predlog za sprednjo lučko. Uporabnik lahko enostavno preklaplja med predlogami, odvisno od načrta za tisti dan.


Uživajte v branju in poslušajte

Novi e-bralnik podpira obliko zapisa MP3 prek vmesnika micro USB. Za uporabnika to ne pomeni samo priročne priložnosti za poslušanje glasbe med branjem, ampak tudi uživanje v avdio knjigah. Hkrati, Pocketbook InkPad 3 podpira funkcijo besedilo-v-govor, ki pretvori besedilo v govor. Enostavno izberite knjigo in preklopite v besedilo-v-govor in e-bralnik bo naglas prebral vse tekstovne datoteke v podprtih oblikah.


Vse v enem za še več priložnosti

Produktiven dvojedrni procesor (2×1 GHz) in 1 GB pomnilnika zagotavljata gladko listanje strani, hiter odziv in stabilno delovanje vseh aplikacij. Z 8 GB notranjega pomnilnika in režo za kartico microSD (do 32 GB) lahko e-bralnik shrani v digitalno knjižnico uporabnika več kot 2000 knjig. Brez pretvarjanja jih lahko prebirate v 17 priljubljenih knjižnih formatih, hkrati pa si lahko ogledate vse datoteke v grafičnih oblikah JPEG, BMP, PNG ali TIFF.

Z vgrajenim Wi-Fi in storitvami za enostavno uporabo, kot so Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync in PocketBook Cloud, lahko uporabnik enostavno prenese vso vsebino brez potrebe po povezovanju na računalnik. PocketBook InkPad 3 vsebuje 97 prednameščenih brezplačnih e-knjig v 14 jezikih, vključno s sedmimi v nemščini in osmimi v angleščini. Prednameščeni slovarji Abbyy Lingvo® omogočajo branje in prevajanje v 24 jezikovnih kombinacijah, e-bralnik pa ima tudi možnost izbire menija v slovenskem jeziku. Vgrajen senzor omogoča vklop stanja mirovanja e-bralnika z zapiranjem etuija, ter s tem še dodatno zmanjšanje porabe baterije.


Dovršen dizajn, popolna ergonomija

PocketBook InkPad 3 prinaša nov oblikovalski koncept za PocketBook. Dovršen dizajn združuje nasprotne oblike – gladke zaobljene kotičke in ostre robove, mehke dele zaslona in sijoče tipke. Vsi elementi e-bralnika harmonično poudarjajo medsebojno eleganco in se popolnoma združijo v eno.


Zaradi večje velikosti in rekordno majhne teže, ki znaša samo 210 g, je PocketBook InkPad 3 odličen spremljevalec za brezhibno udobno branje kjerkoli – doma in v pisarni, na prostem in na potovanju. PocketBook InkPad 3 meri 195 x 136,5 mm in je debeline borih 8 mm. Na sprednji strani se nahajajo ergonomske tipke za strani, ki skupaj z zaslonom na dotik omogočajo lažjo uporabo naprave. Zaradi vgrajenega tipala G lahko uporabnik izbere najbolj priročen način držanja e-bralnika – v navpičnem ali vodoravnem položaju.


PocketBook InkPad 3 – več kot ste pričakovali!


Vrsta zaslona: E Ink Carta™

Ločljivost zaslona: 1404 × 1872

Velikost zaslona: 7,8-palcev (19,8 cm)

DPI: 300

Globina barv: 16 nivojev črno-bele

Zaslon na dotik: Kapacitivno (večsenzorsko)

Sprednja lučka: Da (SMARTlight)

Procesor: Dvojederni (2×1 GHz)

RAM: 1 GB

Notranji pomnilnik: 8 GB*

Baterija: 1900 mAh (litij-ionski polimer)**

G-senzor: Da

Senzor za prekrivanje: Da

Wi-Fi: Da

Izhod USB: Micro USB

Razširljiv pomnilnik: microSD (največ 32 GB)

Platforma (operacijski sistem): Linux 3.0.35

Oblika zapisov e-knjig (brez pretvorb): PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM

Oblika zapisov slik: JPEG, BMP, PNG, TIFF

Oblika zvočnih zapisov: MP3 (prek vmesnika micro USB)

Besedilo-v-govor: Angleščina (15 dodatnih jezikov je na voljo za brezplačni prenos na pocketbook-int.com)

Slovarji: Slovarji ABBYY Lingvo® (24 jezikovnih kombinacij), angleščina – nemščina, Webster’s Dictionary 1913

Spletne storitve: PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook

Aplikacije: Book store, Library, Dictionary, Browser, Audio player, Gallery, Calculator, Notes, RSS News, Chess, Klondike, Scribble, Sudoku

Mere: 195 x 136,5 x 8 mm

Teža: 210 g

Barve, ki so na voljo: Temno rjava

Maloprodajni komplet: E-bralnik, kabel micro USB, zvočni vmesnik micro USB, navodila za hitri začetek, garancijski list


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več