Računalništvo, telefonija
19.10.2015 16:12

Deli z drugimi:

Share

Prihaja: Data driven road to success, konferenca o spletni analitiki

To sredo, 21. 10., bo v Tehnološkem parku Ljubljana potekala konferenca o spletni analitiki z mednarodno zasedbo strokovnjakov.
Prihaja: Data driven road to success, konferenca o spletni analitiki
Prihaja: Data driven road to success, konferenca o spletni analitiki

Podatki v digitalni dobi

Danes nam digitalni svet omogoča beleženje skoraj neomejenega števila podatkov, ki se ponavadi kopičijo in obležijo nekje v podatkovnem skladišču. Le redka podjetja uporabljajo podatke iz digitalnega sveta za optimizacijo svojega poslovanja in predvsem digitalnega marketinga.

Namen spletne analitike ni zgolj zbiranje podatkov, temveč izgradnja podpornega sistema za odločanje. Le s pravim razumevanjem podatkov boste lahko izbrali pravo poslovno odločitev in izboljšali svojo prodajo.


Kaj se bo dogajalo na konferenci o spletni analitiki?

Na konferenci bomo spletno analitiko preučili z vseh zornih kotov. Uvodni govorec bo direktor ene največjih in najuspešnejših baltskih digitalnih agencij Egils Boitmanis (Infinitum 8), ki poudarja, da nam podatki ne le omogočajo lažje sprejemanje odločitev, temveč nam tudi dajejo samozavest za odločanje v vsakdanjem življenju. Iztok Franko bo pojasnil, zakaj je pri vodenju vseh marketinških aktivnosti in sprejemanju poslovnih odločitev v Adrii Airways eden izmed ključnih temeljev »data driven« pristop in napredna analitika.

K mednarodni obarvanosti dogodka bo prispevala tudi Nóra Tóth, vodja analitike pri madžarskem podjetju Intren, ki nam bo predstavila, na kakšen način nam atribucijski model omogoča spremljanje uspešnosti naših digitalnih kampanj. Izvedeli bomo tudi, kako poleg vedenja uporabnikov na spletni strani meriti njihovo zadovoljstvo in kako te podatke uporabiti za izboljšanje same spletne strani ter predvsem poslovnih odločitev; Simon Belak, vodja analitike pri podjetju GoOpti, pa bo spregovoril o tem, kako postati data driven, kje je vredno investirati v temeljitost, kako do hitrih zmag in k čemu stremeti, prikazana pa bo tudi analiza na podlagi podatkov, ki nam ji da Google Analytics (predvsem na podatkih iz novega featurja v GA, Enhanced Ecommercu) in še veliko več.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ORBIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ORBIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ORBIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več