Računalništvo, telefonija
03.08.2020 14:16
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja Shoppster!

Skupina United Group, vodilni telekomunikacijski in medijski operater v Jugovzhodni Evropi, predstavlja Shoppster – največjo integrirano spletno in televizijsko trgovino.
Prihaja Shoppster!
Prihaja Shoppster!

Z regionalno platformo za spletno nakupovanje Shoppster se United Group širi na povsem novo področje poslovanja. V prvi fazi, s katero pričenjajo 23. julija, bo spletna trgovina na voljo uporabnikom v Srbiji, od jeseni pa bo dostopna tudi v Sloveniji. Takrat bodo na obeh tržiščih predstavili še en prodajni kanal, in sicer lastni televizijski program Shoppster TV.

Shoppster bo kupcem že od samega začetka ponujal več kot 20 kategorij izdelkov, med katerimi bodo elektronika, izdelki za dom in vrt, orodje, moda, otroška oprema in številni drugi, svoj prodajni asortima pa bo v prihodnje intenzivno širil. S tem bo spletna trgovina zadovoljila potrebe še tako zahtevnih kupcev ter se s svojimi visokimi standardi nakupovanja primerjala tudi z najbolj znanimi svetovnimi spletnimi platformami, kot so Amazon, Wish ali poljski Allegro.

Jeseni bo poleg spletne trgovine Shoppster zaživel tudi lastni televizijski program s predstavitvami in prodajo izdelkov, ki bo omogočil nakupovanje iz udobja domačega naslanjača. V vlogi televizijskih voditeljev bodo znane osebnosti, ki bodo gledalce vodile po ponudbah in izdelkih številnih blagovnih znamk oziroma podjetij, ki sodelujejo s Shoppsterjem. Skupaj z njimi bo Shoppster predstavljal tudi izdelke lastne blagovne znamke ter izbrane linije izdelkov znanih osebnosti.

Pri postavljanju spletne platforme, ki je trajala skupno dve leti, je sodelovala skupina priznanih regijskih in svetovnih prodajnih, tehnoloških in medijskih strokovnjakov. Slednji bodo še naprej skrbeli za nenehni razvoj in izboljšave, s čimer bodo kupcem Shoppsterja zagotovili preprosto, zanesljivo in varno spletno nakupovalno izkušnjo.

Poleg prepoznavnih blagovnih znamk se bo Shoppster v veliki meri osredotočal tudi na manjše podjetnike in proizvajalce. Z novo integrirano platformo jim bo omogočal razširitev prodaje ter s tem pomembno podpiral lokalno gospodarstvo, hkrati pa predstavljal zanesljivega partnerja za mala in srednja podjetja.

Skupina United Group je vse od svojega nastanka znana po visoki kakovosti svojih storitev in dobrem razumevanju svojih strank. Po pridobitvah telekomunikacijskih in medijskih podjetij v Jugovzhodni Evropi se United Group sedaj podaja na povsem novo področje poslovanja. Z letošnjim nakupom uspešnih spletnih trgovin Ideo.si v Sloveniji in Tako Lako v Srbiji je skupina še dodatno okrepila Shoppster in tako poskrbela za uporabnike. Zagon integrirane spletne in televizijske platforme se bo sedaj začel v Srbiji, nadaljeval v Sloveniji, nato pa se razširil še na celotno regijo.

O skupini United Group

United Group s sedežem v Amsterdamu je vodilni ponudnik komunikacijskih in medijskih storitev v Jugovzhodni Evropi. Z obsežnimi naložbami v digitalno infrastrukturo zagotavlja vodilne storitve uporabnikom po vsej regiji. V preteklih 20 letih se je skupina širila z organsko rastjo in prevzemi. Danes zaposluje več kot 5.200 ljudi in zagotavlja storitve 1,9 milijona gospodinjstvom in 1,15 milijona mobilnih uporabnikov, njeni programi pa se gledajo v 5 milijonih domov.

Več informacij najdete na naslovu https://united.group/.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več