Računalništvo, telefonija
18.12.2012 07:45
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja Spider Man, da bo rešil Slovenijo

Po preverjenih informacijah prihaja v Slovenijo pajek mož, ki bo pomagal Slovenski policiji zapreti zlikovce. Akcijske podpore bodo deležni vsi, ki bodo kupili prenosnik Sony VAIO. Kako gre to? Lepo. Ob nakupu prenosnika VAIO do razprodaje zaloge velja posebna akcija: Gratis PC DVD igra Spider Man.
Gratis igra Spider Man ob nakupu prenosnika Sony VAIO pri www.Notesniki.si
Gratis igra Spider Man ob nakupu prenosnika Sony VAIO pri www.Notesniki.si

Ste že slišali najnovejšo novico? V Slovenijo prihaja mož pajek. Vsi srečni lastniki novih prenosnikov Sony VAIO, kupljenih pri www.NOTESNIKI.si boste namreč prejeli lepo darilo. Originalno PC DVD igro Spider Man Shatered Dimensions.

Prenosniki Sony so znani po kakovostni zdelavi, izbranih materialih in dolgi avtonomiji baterije. Po novem pa se vedno bolj prodajajo tudi v segmentu igričarskih računalnikov. Modeli VAIO E15 so na voljo že od 599 EUR z DDV naprej in so serijsko opremljeni s kakovostno in hitro 3D grafično kartico AMD RADEON, ki je zmožna poganjati najnovejše 3D igre. Sony torej ni več na voljo samo za izbrane poslovneže z velikim proračunom, ampak vstopa tudi v svet prenosnih računalnikov za mlade, ki se radi igrajo.

Serijsko so prenosniki Sony VAIO opremljeni z dvoletno garancijo, licenčnimi Microsoft Windows 7 in po novem tudi z gratis Cool PC DVD igro. Za vas le najboljše. Vaio. Sony VAIO.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več