Računalništvo, telefonija
25.04.2018 14:13
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja že 23. NT konferenca

Prihaja že 23. NT konferenca
Prihaja že 23. NT konferenca

Portorož bo med 22. in 24. majem gostil največji slovenski tehnološko-poslovni dogodek. Microsoftova NT konferenca je največja in osrednja slovenska tehnološko-poslovna konferenca, ki jo je lansko leto obiskalo več kot 2200 udeležencev. Letošnji dogodek, ki bo že 23. po vrsti in bo potekal med 22. in 24. majem 2018 v Portorožu, bo spet stičišče domačih in tujih strokovnjakov tako s tehnološkega kot poslovnega področja.

Tridnevni dogodek bo s svojo raznoliko vsebino zanimiv tako za IT-strokovnjake in razvijalce, saj jim ponuja možnosti osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja, kot tudi za strokovnjake za človeške vire, vodje marketinga ter odločevalce v finančnem sektorju in prodaji, ki se bodo na konferenci seznanili z najnovejšimi trendi poslovanja in s številnimi primeri iz prakse.

NT konferenca je postala platforma povezovanja tehnoloških in poslovnih vsebin ter predstavlja tako tehnološke novosti iz IT-sveta in informacijske trende kot tudi načine, kako jih vključiti v vsakodnevne poslovne procese, ki jih je treba nenehno prilagajati in nadgrajevati.

Predstavitev najnovejših trendov
Kot že leta prej bo prvi dan konference, torek, namenjen poglobljenim tehnološkim vsebinam in delavnicam. Sredo bomo začeli z osrednjim dogodkom NT konference in nadaljevali z NTK Poslovnim dnem, vzporedno pa bodo potekala tehnološka predavanja. Četrtek, torej zadnji dan 23. NT konference, pa bo potekal v znamenju dobrih praks ter predavanj s tehnološkimi vsebinami.

Vsebina tehnološkega dela letošnje NT konference (NTK Tehnologija) bo usmerjena v oblak in digitalno preobrazbo. Veliko pozornosti bo namenjene poslovnim storitvam v oblaku Office 365, kjer se bo mogoče seznaniti s postopki namestitve storitev, s seljenjem vsebine, z uporabniškimi vidiki uporabe storitev ter z njihovim nadzorom in varnostjo. Teoretični del predavanj bodo obogatili primeri iz prakse, ki bodo pokazali, kako lahko z uporabo storitev Office 365 izboljšamo storilnost, se približamo strankam in opolnomočimo zaposlene.

Strokovnjaki bodo osvetliti t. i. bote kot novo zvrst inteligentnih aplikacij in nov kanal komunikacije, predstavili bodo rešitve na osnovi tehnologije veriženja blokov, pokazali internet stvari v praksi ter storitve umetne inteligence in strojnega učenja.

Preplet tehnologije in poslovanja
Tradicionalen je tudi že NTK Poslovni dan, namenjen poslovnim vsebinam, ki bo v okviru NT konference potekal v sredo, 23. maja. Uveljavljeni svetovno priznani govorci bodo približali poslovne priložnosti, a tudi izzive in nevarnosti porajajočega se globalnega digitalnega sveta, hitrega napredka na področju umetne inteligence in tehnologije veriženja blokov (blockchain).

Mreženje, povezovanje in druženje
NT konferenca je dogodek številnih poslovnih priložnosti in sklepanja poslov. Poleg predstavitve najnovejših trendov ter srečanja z vodilnimi strokovnjaki in poslovneži je pomemben del konference tudi mreženje, zato je temu delu namenjena posebna pozornost.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več