07.05.2018 09:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Prihodnost je tu že danes. Z najsodobnejšim načinom plačevanja – mobilno denarnico NLB Pay!

Nova mobilna denarnica na slovenski sceni, s katero bo vaša »prava« denarnica postala skoraj odvečna. NLB Pay omogoča najsodobnejši način plačevanja vsem uporabnikom mobilnih telefonov z operacijskim sistemom Android.

Mobilna denarnica NLB Pay se je s polnimi krili zagona podala na osvajalski pohod po Sloveniji. Odslej jo lahko najdete v trgovini Google Play, od koder si jo lahko pretočite ter plačujete zanesljivo, enostavno, hitro in varno. NLB Pay omogoča brezstično plačevanje na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini. Deluje na tehnologiji NFC, plačujete pa lahko z NLB Plačilnimi karticami Mastercard in Maestro, ki ste jih shranili v mobilno denarnico NLB Pay. Mobilni telefon le odklenete, prislonite k terminalu POS, počakate na zvočni signal in je že plačano. V sklopu plačevanja z mobilno denarnico NLB Pay je za zneske, nižje od 15 evrov, treba zgolj počakati na odziv terminala POS, za višje zneske pa je še vedno potrebno vnesti številko PIN. Na ta način je zagotovljena enostavna uporabniška izkušnja ob najvišji stopnji varnosti.

Kako začnete uporabljati mobilno denarnica NLB Pay?

1. Prenos: V Google Play poiščite aplikacijo in jo prenesite na svoj mobilni telefon.
  2. Aktivacija: Vpišite davčno številko in zadnje 4 številke svoje plačilne kartice Mastercard ali Maestro ter sledite korakom v aplikaciji.
  3. Uporaba: Za izvedbo plačila le odklenite mobilni telefon z vklopljenim NFC in ga približajte terminalu POS (Ne pozabite vklopiti NFC).

NLB Pay tudi nagrajuje

NLB Pay v sklopu projekta #NLBlender tudi nagrajuje. #NLBlender je projekt, ki razbija ustaljene žanrske vezi in predstavlja svež glasbeni prvenec. S fuzijo nepričakovanih glasbenih imen bo ponudil novo definicijo neprecenljivega doživetja ter med aprilom in oktobrom privabil vse tiste, ki se gibate izven običajnih miselnih okvirjev.

V igri za privlačne nagrade – prenosne zvočnike, naglavne slušalke, mobilne telefone ter vstopnice za glasbene festivale in koncert –, ki jih bomo podeljevali vse do sredine oktobra, lahko sodelujete vsi, ki ste mobilno denarnico NLB Pay pretočili in jo uporabljate.

Več o NLB Pay in nagradni igri najdete na spletni strani www.nlbpay.si.

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

Pilon AEC